ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απάντησε για τα sms και τους συνεργάτες που εκμεταλλεύονται ο Χριστοδουλίδης

«Δεν είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος φυλάω τα μηνύματά μου για να κάνω κουτσομπολιό»

24news team

Φιλοξενούμενος στην πρεμιέρα του «TET-A-TET» στον «Αlpha Κύπρου», με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος, ήταν το βράδυ της Κυριακής (23/10) ο Νίκος Χριστοδουλίδης μαζί με τη σύζυγό του, Φιλίππα Καρσερά.

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, απάντησε ανοικτά στα ερωτήματα του Τάσου Τρύφωνος, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε το σημείο της συνέντευξης στο οποίο ο κος Χριστοδουλίδης κλήθηκε να σχολιάσει το φλέγον θέμα των μηνυμάτων που διέρρευσαν το προηγούμενο διάστημα.

«Ειλικρινά λυπάμαι για το γεγονός ότι εμπλέκονται ή ακούστηκαν ονόματα ανθρώπων που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό το γεγονός. Από την άλλη, δεν είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος φυλάω τα μηνύματά μου για να κάνω κουτσομπολιό, ή να τα δείξω σε κάποιον άλλον για να δημιουργήσω εντυπώσεις ή να σχολιάσω συμπολίτες μου. Δεν είναι ένα ευχάριστο γεγονός, αλλά επειδή είναι προεκλογική εκστρατεία, έχουμε αυτό το θέμα θεωρώντας ότι κάποιοι σκοράρουν πολιτικά εναντίον μου. Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να δούμε την ευρύτερη εικόνα. Αν θεωρούν ότι αυτό είναι όπλο εναντίον μου ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει όπως νομίζει, είναι συνειδητή η προσπάθεια να αποπροσανατολίσουμε από τα πραγματικά προβλήματα που υπάρχουν σήμερα».

Σχετικά με το αν τον θορύβησε αυτή η υπόθεση και το θέμα εμπιστοσύνης που εγείρεται ανάμεσα στους συνεργάτες του, ο κος Χριστοδουλίδης απάντησε:

«Όλοι έχουμε φίλους, συγγενείς, συνεργάτες που μας απογοήτευσαν στην πορεία. Από εκεί και πέρα, έχω ικανότατους συνεργάτες τους οποίους συναντώ καθημερινά και είμαι περήφανος για αυτούς. Σίγουρα κάθε εξέλιξη προβληματίζει, ειδικότερα αν οι δημοσκοπήσεις είναι θετικές μπορούν να φέρουν κόσμο δίπλα σου ο οποίος θα θέλει να εκμεταλλευτεί κάποιες καταστάσεις, αλλά στο τέλος της ημέρας, είμαστε όλοι άνθρωποι, γίνονται λάθη και αλίμονο αν δεν κάναμε λάθη».

Δείτε το απόσπασμα στο σημείο 1:07:12

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση