ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αν εκλεγεί ο Χριστοδουλίδης, θα κυβερνά η... γυναίκα του» (vid)

Η απάντηση της Φιλίππας Καρσερά

24news team

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησαν στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή «TET-A-TET» στον Alpha Κύπρου, o Nίκος Χριστοδουλίδης και η Φιλίππα Καρσερά.

Η κα. Φιλίππα Καρσερά, κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων και όσα ακούγονται σχετικά με τον ρόλο της πίσω από τον σύζυγό της.

«Αν εκλεγεί Πρόεδρος ο Χριστοδουλίδης θα κυβερνά η… γυναίκα του», είναι μια ατάκα που χρησιμοποιούν συχνά οι χρήστες κυρίως του διαδικτύου, αναφερόμενοι στον δυναμισμό της συζύγου του κου Χριστοδουλίδη. 

«Νομίζεις ότι είναι πρακτικό για μια γυναίκα που έχει τη δουλειά της, που έχει τέσσερα παιδιά, ένα σπίτι να φέρει σε βόλτα, με όλα τα έκτακτα που συμβαίνουν, να ελέγχει και να κυβερνά; Νομίζω ότι έπρεπε να ήμουν υπερήρωας - που δεν είμαι -. Στην πραγματικότητα, δεν μπαίνω ποτέ στη δουλειά του Νίκου, για λόγους αρχής», είπε στην αρχική της τοποθέτηση η κα Καρσερά. 

Τόνισε πως η ίδια στέκεται δίπλα στις αποφάσεις του συζύγου της και θα τον βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο, σημειώνοντας πως ο σύζυγός της υπερτερεί σε γνώσεις συγκριτικά με την ίδια, όσον αφορά την πολιτική.

Δείτε το απόσπασμα στο σημείο 17:17

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση