ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς θα στήσει το Υπουργικό ο Χριστοδουλίδης

Συναντήσεις με Αβέρωφ και Στεφάνου

Ο εκλελεγμένος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης πραγματοποίησε συναντήσεις με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο, τον πρόεδρο της ΔΗΠΑ Μάριο Καρογιάν, τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο, την πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύη Ελένη Θεοχάρους, καθώς και με τον πρόεδρο του Κινήματος Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών Νικόλα Προδρόμου.

Κατά τις συναντήσεις, ο κ. Χριστοδουλίδης ενημέρωσε τους αρχηγούς των κομμάτων για το πώς προσεγγίζει το θέμα της σύνθεσης του Υπουργικού Συμβουλίου, μέσα στο πλαίσιο της συγκρότησης κυβέρνησης ευρείας κοινωνικής αποδοχής και την προτίμησή του στη συμμετοχή τεχνοκρατών με πολιτική προσέγγιση, οι οποίοι υιοθετούν και θα εφαρμόσουν το πρόγραμμα διακυβέρνησής του.

Αύριο, ο εκλελεγμένος πρόεδρος της Δημοκρατίας, ζήτησε και θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου στις 11 το πρωί και στις 12:15 με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτικό Γραφείο του εκλελεγμένου Προέδρου Χριστοδουλίδη.

Ο κ. Χριστοδουλίδης, θα έχει επίσης αύριο στις 9:30 το πρωί συνάντηση με την ηγεσία ΣΕΚ. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΣΕΚ.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X