ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοδουλίδης: «Αύριο θα ζητήσω να έχω συνάντηση με τον Αβέρωφ»

Τι δήλωσε μετά την πρωτιά του στις Προεδρικές Εκλογές ο Νίκος Χριστοδουλίδης

24news team

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης επιβεβαίωσε τις προβλέψεις και πήρε την πρωτιά στον πρώτο γύρο των Προεδρικών εκλογών.

Σε δηλώσεις του μετά το τελικό αποτέλεσμα ανάφερε: «Σήμερα η πατρίδα μας μίλησε. Μίλησε ξεκάθαρα. Αντικρίζω το αποτέλεσμα με απέραντο σεβασμό. Είναι έντονη η πεποίθησή μου ότι η κοινωνία επιζητεί συνένωση, ανανέωση, νέα ήθη στην πολιτική, προοπτική και ελπίδα. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος γιατί η κοινωνία αποδέχθηκε το μήνυμά μας, να μείνουμε ενωμένοι, μακριά από αγκυλώσεις. Τα αποτέλεσμα μας προκαλούν συναίσθημα περηφάνειας και ευγνωμοσύνης. Όλους αυτούς τους μήνες γίνατε συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι της προοπτικής και της ελπίδας. Εσείς φίλες και φίλοι θα επισφραγίσετε τη νέα φωτεινή σελίδα στην ιστορία του τόπου μας την επόμενη Κυριακή. Σήμερα νίκησε η Δημοκρατία».

Συνεχίζοντας είπε: «Θα έχουμε το χρόνο τα επόμενα 24ωρα να συζητήσουμε με όλους με πραότητα και σοβαρότητα. Να συγχαρώ τον κ. Μαυρογιάννη για τη δεύτερη θέση καθώς και τους άλλους υποψηφίους. Κανένας από τους διεκδικητές της Προεδρίας δεν είναι αντίπαλός μας, αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Στο όραμά μας έχουν θέση όλοι όσοι το ασπάζονται. Θα πορευτώ με το ίδιο πολιτικό ήθος ώστε σε πνεύμα αγωνιστικό και πολιτισμένο να οδηγηθούμε στον δεύτερο γύρο. Αύριο θα ζητήσω να έχω συνάντηση με τον κ. Αβέρωφ Νεοφύτου. Θα επιδιώξω συνάντηση και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X