ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός στο debate! «Άτε σιόρ παρετάτε με» - Βίντεο

Έντονη αντιπαράθεση Μαυρογιάννη - Δημητριάδη

24news team

Επτά υποψήφιοι διασταύρωσαν τα ξίφη τους, στο τρίτο debate, το βράδυ της Τετάρτης, 11 Ιανουαρίου, με στόχο να πείσουν τους πολίτες κερδίζοντας την ψήφο τους. Αρκετές ήταν οι εντάσεις κατά την διάρκεια της τηλεμαχίας εκεί, ωστόσο, που τα αίματα άναψαν για τα καλά ήταν το σημείο που ο κύριος Αχιλλέας Δημητριάδης αποκάλεσε τον Ανδρέα Μαυρογιάννη το ίδιο αναξιόπιστο με τους Νεοφύτου-Χριστοδουλίδη (σ.σ λίγα λεπτά προηγουμένως ο κος Μαυρογιάννης υπέδειξε τους Νεοφύτου-Χριστοδουλίδη ως αναξιόπιστους).

Όταν δε ο κος. Μαυρογιάννης επιχείρησε να απαντήσει στον κο. Δημητριάδη προκλήθηκε, κυριολεκτικά, ο κακός χαμός αφού ο δεύτερος είπε στον πρώτο να φύγει αφού δεν σέβεται τους κανόνες. Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης σε έξαλλη κατάσταση ανταπάντησε λέγοντας: «λέτε κουβέντες του αέρα και δεν έχετε καμία αξιοπιστία. Πέστε μου εσείς τι θέση πήρατε για τις ιδεοθύελλες των δυο κρατών όταν εγώ πήρα θέση. Εγώ, κύριε, έθιξα πρώτος το θέμα του Βαρωσιού, κύριε Δημητριάδη. Μην μου λέτε εμένα κουβέντες, μπορώ να τα αποδείξω αυτά τα πράγματα. Δεν είμαι εγώ που πηγαίνω για να έχω προσωπικό συμφέρον στην Επιτροπή Περιουσιών των κατεχομένων. Να προσέχετε όταν μου μιλάτε».

Σηκώνοντας το γάντι ο κος Δημητριάδης είπε από πλευράς του: «Τον μισθό σας τον πιάνατε 5 χρόνια και δεν κάνατε διαπραγματεύσεις και θα μου πείτε για την Τιτίνα Λοϊζίδου; Άτε σιόρ παρετάτε με»

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X