ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός! Καυγάς Νάσιου - Δίπλαρου για δημοσκοπήσεις (vid)

Πριμοδότηση ΝΙΚΑΡΟΥ στον Μαλά 2018…

Στέλιος Ξιουρής

Ο ιστορικός του μέλλοντος θα ανιχνεύσει - αν μπορέσει προφανώς- μια στρατηγική που ενδεχομένως να καταγραφεί στην παγκόσμια πολιτική ιστορία ως εμπνευσμένη κίνηση υψηλής πολιτικής ή από κάποιους άλλους σαν κορυφαία ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.

Αναφερόμαστε στην ατάκα του εκλογολόγου ΝΑΣΙΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ που στην αντιπαράθεση του με τον βουλευτή του ΔΗΣΥ ΕΥΘΥΜΙΟ ΔΙΠΛΑΡΟ κατά την παρουσίαση της δημοσκόπησης στο ΣΙΓΜΑ του επισήμανε ότι ενδεχομένως να μην πετύχαμε επακριβώς το αποτέλεσμα στις Προεδρικές του 2018 γιατί ο Νίκος Αναστασιάδης ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΕ τον υποψήφιο του ΑΚΕΛ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΛΑ για να καταφέρει να περάσει στον Β’ γύρο των Προεδρικών εκλογών σε βάρος του Προέδρου του ΔΗΚΟ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ου διεκδικούσε κι αυτός τον ανώτατο θώκο της Δημοκρατίας. Ο Δίπλαρος φυσικά το απέρριψε μετά βδελυγμίας…

Ο καυγάς Νάσιου - Δίπλαρου θα καταγραφεί στην ιστορία ως ο εντονότερος μεταξύ εκλογολόγου και κομματικού στελέχους σε τηλεοπτικό πάνελ. Ιδιαίτερα η επισήμανση του κ. Ορεινού ότι ο βουλευτής του ΔΗΣΥ ήρθε προετοιμασμένος για να κάνει σε όλους μάθημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον επαγγελματισμό και την ποιότητα δημοσκοπήσεων εξήραν οι υπόλοιποι καλεσμένοι – μέλη των επιτελείων των υποψηφίων Προέδρων, ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΤΥΜΠΙΩΤΗΣ (Χριστοδουλίδη), ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ (Μαυρογιάννη) ΛΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ (ΕΛΑΜ- Χρίστου), ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ (Αχιλλέα Δ.).

Δείτε από το 40' τις ατάκες που ειπώθηκαν εκατέρωθεν

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση