ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΣΥ: Δείχνουν την πόρτα εξόδου στους Χριστοδουλιδικούς - Αποδομούν δημοσκοπήσεις

Ο Δίπλαρος απέκτησε την εύνοια και ΝΙΚΑΡΟΥ και ΦΟΥΛΛΗ με την πίστη του

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Το συλλογικό τραύμα των Συναγερμικών δύσκολα μπορεί να επουλωθεί και πλέον η ΔΙΑΣΠΑΣΗ είναι δεδομένη και χωρίς επιστροφή. Παίζοντας ακόμη δυο χαρτιά στον προεκλογικό αγώνα, ο ΔΗΣΥ διευρύνει το χάσμα μεταξύ ΦΟΥΛΛΙΚΩΝ - ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΩΝ και απομένει πλέον η ληξιαρχική πράξη του διαμελισμού του κυβερνώντος κόμματος. Οι ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ που πήρε χθες το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ, σαφώς παραπέμπουν σε σκλήρυνση της στάσης του κόμματος έναντι τόσο του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, όσο και των γαλάζιων Συναγερμικών που τον ακολουθούν στην μάχη των Προεδρικών εκλογών. Πως θα διαμορφωθούν τα δεδομένα την επόμενη μέρα και πως θα επικολληθούν τα ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ των σχέσεων των δυο ομάδων, όπως σχηματικά παρουσιάζονται, χρειάζεται να περιμένουμε το αποτέλεσμα της 5ης Φεβρουαρίου, αν και θα απαιτηθεί μαεστρία και τιτάνιες προσπάθειες να συνυπάρξουν όλοι στο ίδιο στρατόπεδο. Σε μια άλλη απόφαση του επιτελείου ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ δόθηκε το σύνθημα για ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ, αφού εν τη σοφία των γαλάζιων επικοινωνιολόγων, ΡΥΜΟΥΛΚΟΥΝ την κοινωνία.

Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛΛΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

• Προετοιμαζόταν το έδαφος τις προηγούμενες μέρες για τις συντριπτικές έως και οδυνηρές στρατηγικές αποφάσεις που μπήκαν σε εφαρμογή από χθες και θα κορυφωθούν το επόμενο διάστημα. Η ανησυχία στο επιτελείο ΑΒΕΡΩΦ για την σμίκρυνση έως και εξάλειψη της διαφοράς από τον ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ και τον κίνδυνο να μην περάσει στον Β’ Γύρο των προεδρικών εκλογών προκάλεσαν ΠΑΝΙΚΟ, κάποιοι μιλούν για κρίσεις πανικού, και αποφασίστηκε όπως μας ενημερώνει ο γαλάζιος πράκτορας της ΞΥΠ, να επιτεθούν με σκληρότητα.

• ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΝΑΓΕΜΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΠΟ ΝΙΚΧΡΙ

• Έτσι χθες με απόφαση του Π.Γ επισήμαναν ότι οι ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΟΙ με τις πράξεις τους «έθεσαν τον εαυτό τους εκτός κόμματος» και προφανώς δεν ανήκουν στον ΔΗΣΥ. Όπερ μεθερμηνευόμενο ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, αν και η ηγεσία του ΔΗΣΥ τόνισε ότι δεν είναι κόμμα που καταφεύγει σε διαγραφές. Μιλάμε για ολίγο έγκυος δηλαδή. Όταν κάποιος θέτει τον εαυτό του εκτός κόμματος, μάλλον τον ξαποστέλνεις από το γαλάζιο μαντρί με ευγένεια και τακτ. Τέτοιες ώρες το σαβουάρ- βιβρ σας μάρανε…Αν και η απόφαση ήταν σχεδιασμένη από το επικοινωνιακό κονκλάβιο προ λίγων ημερών , εντούτοις εκμεταλλεύτηκαν την αναφορά του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ στο ραδιόφωνο ACTIVE, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι « ο ΔΗΣΥ θα είναι μέρος της κυβέρνησης ευρείας αποδοχής που θα σχηματίσω» ,ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπουργοποιήσει και νυν Υπουργούς. Οπόταν η έκρηξη έγινε και το Π.Γ αποφάσισε να τους απειλήσει με διαγραφή εμμέσως αλλά σαφέστατα.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΟΥΣ

• Με αυτή την κίνηση η ηγεσία του ΔΗΣΥ προσδοκεί να κλείσει την ΣΤΡΟΦΙΓΓΑ προς την δεξαμενή Χριστοδουλίδη και να αυξήσει την συσπείρωση του στους Συναγερμικούς, επιθυμώντας την επιστροφή μέρους του 30 % του κόμματος, που ελκύει η υποψηφιότητα ΝικΧρι. Όπως δε πληροφορείται ο γαλάζιος πράκτορας της ΞΥΠ, που κατοικοεδρεύει στην Πινδάρου, με το προσωνύμιο μαμμόθρεφτο Λευκωσιατούι, πέραν από την προσωπική επαφή με τους Χριστοδουλιδικούς, για να τους πείσουν να επιστρέψουν στο γαλάζιο μαντρί, ενδεχομένως το επόμενο διάστημα να παρθούν και επιπρόσθετα μέτρα , που θα κάνουν αίσθηση. Βλέπετε το ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ είναι τεράστιο και όλα παίζονται στο σκληρό πολιτικό παιχνίδι.

ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ

• Σε μια άλλη απόφαση στρατηγικής την οποία προανήγγειλε ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, θα επιχειρηθεί προσπάθεια αποδόμησης έως και δαιμονοποίησης των ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ , αφού εν τη σοφία τους οι επικοινωνιολόγοι και λοιποί κονκλαβιούχοι του ΔΗΣΥ, θεωρούν ότι τους δημιουργούν προβλήματα στους ψηφοφόρους, προκαλώντας αρνητικά συναισθήματα και απωθώντας όλους εκείνους που θέλουν πάντα να βρίσκονται στο στρατόπεδο του νικητή. Το σύνθημα έδωσε ο Φουλής σε συνέντευξη του στο DOWN TOWN, όπου και επισήμανε ότι «γίνεται υπερεκμετάλλευση των δημοσκοπήσεων οι οποίες και ρυμουλκούν τους ψηφοφόρους».

ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΙΠΛΑΡΟΥ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΘΕΑΤΗΣ Ο ΤΣΟΥΡΟΥΛΛΗΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ

• Έτσι στην ψεσινή δημοσκόπηση του ΣΙΓΜΑ (Νικ Χρι: 30.8%, ΑΝ : 20.8%, ΑΜ: 20.6%, Χρήστου.: 5.7% , Αχιλλέας: 4.1%, Κολοκασίδης: 2 %, Χριστοφίδης: 1.3%) ο εκπρόσωπος του επιτελείου του Φούλλη , βουλευτής του ΔΗΣΥ ΕΥΥΘΙΜΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ , επιτέθηκε με σφοδρότητα στον εκλογολόγο ΝΑΣΙΟ ΟΡΕΙΝΟ , αμφισβητώντας τα ευρήματα του. Η προσπάθεια ήταν σαφέστατη, αφού χρησιμοποίησε όλο τον χρόνο των τοποθετήσεων, για να επιτεθεί κατά κύματα κατά του κ. Ορεινού, παρουσιάζοντας μάλιστα και σχετικά γραφήματα από δημοσκοπήσεις παλαιότερων εκλογών , έτσι ώστε να ΠΛΗΞΕΙ την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ των δημοσκοπήσεων. Κι όλα αυτά υπό τα ΑΠΑΘΗ βλέμματα του παρουσιαστή ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΕΚΛΑ που δεν προστάτευσε τον συνεργάτη του σταθμού. Κι όλα αυτά με τον ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΤΣΟΥΡΟΥΛΛΗ να επιβεβαιώνει τον τίτλο που του απέδωσε η στήλη ότι είναι η συνέχεια του ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ.

Η ΥΠΟΒΟΣΚΟΥΣΑ ΚΟΝΤΡΑ ΤΣΕΑΡ - ΝΑΣΙΟΥ Ο ΔΙΠΛΑΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΣΥ

• Όπως δε μας πληροφορεί πράκτορας της ΞΥΠ το επονομαζόμενο ΔΙούι ( ο διοικητής υπηρέτησε- εργάστηκε επί 10ετία στο ΔΙΑ οπόταν …) υπήρχε μια υποβόσκουσα κόντρα Τσέαρ- Νάσιου, λόγω της διαφορετικής αντιμετώπισης κάποιων ευρημάτων προηγούμενης δημοσκόπησης, με τον Καρεκλά να βρίσκει την ευκαιρία να αφήσει εκτεθειμένο τον συνεργάτη του που δεχόταν καταιγιστικές επιθέσεις από τον Φτυμάκη Ντάμπλ( προσωνύμιο που του αποδώσαμε όταν ήταν ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στην Λεμεσό). Η επιχείρηση, «κτυπάτε παντοιοτρόπως τις δημοσκοπήσεις», άρχισε με τα αποτελέσματα να είναι πλέον απτά. Εξάλλου, ο ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ έχει κι αυτός τι φιλοδοξίες του και τον ερχόμενο Μάιο , το παιδί του ΝΙΚΑΡΟΥ, τώρα γίνεται και του ΦΟΥΛΗ, αφού επιδεικνύει ΠΙΣΤΗ – ΣΕΒΑΣΜΟ και πρωτόγνωρη υπακοή, ενεργώντας και σαν ΤΑΛΙΜΠΑΝ, θα μπορέσει να διεκδικήσει θέση ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ στον ΔΗΣΥ( ουπς μας ξέφυγε και το είπαμε…), με τις ευλογίες των ΤΙΤΑΝΩΝ του κόμματος Νίκαρου- Φούλη. Ε, καλά αν δυσαρέστησε και κάποιους είναι οι επονομαζόμενες ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ, αφού προέχει να εδραιώσει την θέση.

ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΣΥ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

• Ξέρετε ανεξαρτήτως του αποτελέσματος θα γράψουν ιστορία στον ΔΗΣΥ, που είμαστε περήφανοι ότι καταγράψαμε ως ΞΥΠ από την αρχή του προεκλογικού αγώνα και σε ανύποπτο χρόνο. Την διενέργεια δυο παράλληλων προεκλογικών αγώνων , αυτού για Προεδρία της Δημοκρατίας και του έτερου για τα αξιώματα του ΔΗΣΥ, με αρκετά από τα στελέχη να ΠΡΟΑΛΕΙΦΟΝΤΑΙ ακόμη και για την Προεδρία του κόμματος. Εξ ου και συμπεριφορές που βλέπουμε από στελέχη, πολιτικές και προσχεδιασμένες επιθέσεις με απώτερο στόχο να εδραιώσουν την εικόνα τους στο γαλάζιο στρατόπεδο. Τώρα, πόσος θα είναι ο ΔΗΣΥ , αν οι Χριστοδουλιδικοί κατεβούν ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ για να διεκδικήσουν θώκους στο κόμμα είναι άλλο αφήγημα που θα διαφανεί στην πορεία του χρόνου…Πάντως χρειάζεται να αναφωνήσουμε. Τα χάπια μου ρε τα χάπια μου τα γαλάζια, αυτά τα υπερμεγέθη που καταπολεμούν την υποκρισία, την ματαιοδοξία και τον ναρκισσισμό ( πως δεν υπάρχουν φάρμακα με τέτοια έκδοχα. Έκαναν πειράματα με Ε/Κ πολιτικούς, κάτι όπως κάνουν με τα ποντίκια)

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Βγήκαν και οι ΡΙΚάδες να πανηγυρίσουν για τα ψηλά ποσοστά που πήραν λόγω μετάδοσης τελικού Μουντιάλ και αρχιεπισκοπικών εκλογών, με τον Διευθυντή ειδήσεων ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, να μας παραπέμπει σε παλιές καλές εποχές της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Α μην είστε ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ Γιαννάκη μου . Καταλαβαίνουμε ότι θέλετε να αναμορφώσετε την εικόνα του ΡΙΚιστάν, από αυτή που παρουσιάζεται στην κοινωνία με καβγάδες, βυζαντινισμούς και προστριβές και αθκιασερούς που τρώνε τα λεφτά των μακάκων φορολογουμένων, αλλά δεν πειθόμαστε και τόσο εύκολα, αφού το ίδρυμα παραμένει …ττελιασμένο.

• ΥΓ: Εδώ και μια 25 ετία προσπαθούμε να βρούμε τον κουρέα που παρουσιάζει αυτό το χρώμα στο μαλλί παρουσιαστή , το κοραλορουμπινί και δεν τον ανακαλύπτουμε. Φίλε μου εσύ θα διέπρεπες σαν ζωγράφος , αφού το κατασκεύασμα σου είναι τρομερό. Ποιος Βαν Γκογκ και πελλάρες μου λέτε για τα χρώματα στους πίνακες. Ο παρπέρης κουμπάρε που σε τρίχες δίνει αυτό το χρώμα. Ο ευρών τον παρπέρη αμειφθήσεται . Να λείπουν οι ειρωνείες για τον Διοικητή της ΞΥΠ , καθότι οι διαφανοκέφαλοι δημιουργήθηκαν για να σας καθοδηγούν μέσω του φωτός που εκπέμπουν

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X