ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το «καρφί» του Σιζόπουλου για Φειδία: «Ποια θέματα να τους λύσει;»

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ

24news team

Ήττα για το κόμμα της ΕΔΕΚ στις Ευρωεκλογές αφού με ποσοστό 5.1% δεν κατάφερε να εξασφαλίσει έδρα. Ο πρόεδρος του κόμματος, Μαρίνος Σιζόπουλος, μιλώντας στο ΣΙΓΜΑ και στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», ανέφερε πως «είναι γεγονός, δεν καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε θέσει… Ο πρώτος ήταν ένα ποσοστό υψηλότερο από τις βουλευτικές εκλογές του 2021 και ο δεύτερος η εκλογή ευρωβουλευτή».

Όσον αφορά για το τι έφταιξε και ήρθε η ήττα ο κος. Σιζόπουλος, είπε: «Η αποτυχία ενδεχομένως να οφείλεται σε πάρα πολλούς λόγους Μπορεί να είναι οργανωτικοί λόγοι, ενδεχομένως θέμα επικοινωνίας μπορεί να οφείλεται ενδεχομένως σε άλλα ζητήματα. Εμείς εδώ βρισκόμαστε, με ψυχραιμία να αναλύσουμε όλους αυτούς τους λόγους και να καταλήξουμε σε κάποια συμπεράσματα και να δούμε εάν κάποια από αυτά μπορούν να διορθωθούν», προσθέτοντας, «ένα από αυτά που δεν μπορεί να διορθωθεί είναι ότι σε καμία περίπτωση από πλευράς της ΕΔΕΚ δεν πρέπει, δεν μπορούμε και δεν επιθυμούμε να μπούμε σε μία λογική απολιτίκ. Δηλαδή να είμαστε αρεστοί, να μην έχουμε θέσεις, να μην έχουμε απόψεις να μην διεκδικούμε αυτό που θέλουμε».

Ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ ρωτήθηκε αν έκλεισε ο ιστορικός κύκλος του κόμματος και απάντησε ότι «εάν πω ότι η ΕΔΕΚ έκανε τον ιστορικό της κύκλο, τότε πρέπει να πω ότι όλα τα κόμματα τον έκαναν, υπάρχουν αδυναμίες είτε οργανωτικές είτε επικοινωνιακές».

Σχολιάζοντας την εκλογή του Φειδία, ο κος. Σιζόπουλος έριξε τα καρφιά του σε αυτούς που τον ψήφισαν, λέγοντας: «Αυτοί οι πολίτες που ψήφισαν κάποιο πρόσωπο χωρίς πολιτικές θέσεις, τί προσδοκούν από αυτόν; Ποια θέματα να τους λύσει», ενώ διερωτήθηκε, «Θα φθάσουμε σε ένα σημείο να είμαστε θολό τοπίο να μην έχουμε συγκεκριμένες θέσεις;».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X