ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ευχαριστώ του Δημήτρη στον Αβέρωφ

Συγκινημένος αναφέρθηκε στην οικογένειά του

24news team

Ο Δημήτρης Δημητρίου στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών για την Προεδρία του Δημοκρατικού Συναγερμού τόνισε πως θα είναι δίπλα στην Αννίτα Δημητρίου. «Την διαβεβαίωσα ότι θα είμαι δίπλα της στην προσπάθεια για να κάνουμε τον Δημοκρατικό Συναγερμό και πάλι κυρίαρχη πολιτική δύναμη του τόπου μας».

Ακολούθως ο κος Δημητρίου είπε: «Όταν μπήκα σε αυτή την μάχη πρόταξα τρία στοιχεία, ανανέωση, ενότητα, πολιτικό εκσυγχρονισμό του Δημοκρατικού Συναγερμού. Η ανανέωση επιτεύχθηκε και επιτρέψετέ μου να πω ότι η υποψηφιότητά μου ήταν ο καταλύτης σε αυτή την εξέλιξη. Η ενότητα είναι επίσης δεδομένη. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βγαίνει πιο δυνατός καθώς τόσο η Αννίτα όσο και εγώ κάναμε μια πολιτισμένη καμπάνια που ένωσε το κόμμα, αποφόρτισε εντάσεις και έκαναν το πρώτο βήμα για να κλείσουν τις πληγές που άνοιξαν τους τελευταίους μήνες».

Εν συνεχεία, είπε πως απομένει το ζήτημα του εκσυγχρονισμού του ΔΗΣΥ, τόσο στη λειτουργία, όσο και στον πολιτικό λόγο, που θεωρεί αναγκαίο για να γίνει ο ΔΗΣΥ ξανά μεγάλος και δυνατός. Για τον σκοπό αυτό, είπε, θα συνεχίσει να εργάζεται στο πλευρό της νέας Προέδρου, με σεβασμό στη βάση της παράταξης και οδηγό τις αρχές και τις αξίες που τη συγκροτούν.

Ο κος Δημητρίου αναφερόμενος στον Αβέρωφ Νεοφύτου, είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Πρόεδρο του κόμματος, Αβέρωφ Νεοφύτου, για όλα όσα προσέφερε στην παράταξη μας όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για την στήριξη και την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο μου. Οι όποιες διαφωνίες προέκυψαν δεν μειώνουν σε τίποτα τον σεβασμό μου προς εκείνον και σε ό,τι με αφορά ανήκουν στο παρελθόν».

Εν κατακλείδι και φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε την οικογένεια του: «Και φυσικά θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου. Την Ντίνα, την Αθηνά, τους γονείς και τα αδέρφια μας που η αγάπη τους είναι για εμένα λόγος να προσπαθώ κάθε μέρα περισσότερο».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X