ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Charlie Hebdo «ξεγυμνώνει» τον Ταγίπ Ερντογάν

Πρωτοσέλιδο στο σατιρικό περιοδικό έγινε ο Τούρκος πρόεδρος

Δύσκολα θα «γλίτωνε» ο Ταγίπ Ερντογάν από το Charlie Hebdo, με όσα έχει πει τις τελευταίες ημέρες κατά του Εμανουέλ Μακρόν, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα, αυτή τη φορά, θρησκευτικά ζητήματα.

Έτσι, στο νέο του τεύχος, το σατιρικό περιοδικό παρουσιάζει τον Τούρκο πρόεδρο, σε μια άσεμνη γελοιογραφία, απο αυτές που το έχουν καθιερώσει στις συνειδήσεις των αναγνωστών ανά τον κόσμο.

Σε αυτή, ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίζεται να σηκώνει το ρούχο μιας μουσουλμάνας και ότα αντικρίζει τα γυμνά της οπίσθια, αναφωνεί «Ωωω, ο Προφήτης!». Στη λεζάντα του πρωτοσέλιδου, το Charlie Hebdo γράφει χαρακτηριστικά: «Ερντογάν: στην ιδιωτική του ζωή είναι πολύ αστείος».

Με δεδομένες τις ακραίες προσβολές που χρησιμοποίησε ο Ερντογάν τις προηγούμενες ημέρες κατά του Μακρόν, επειδή ο Γάλλος πρόεδρος έδωσε άδεια να φωτιστούν κυβερνητικά κτίρια με θρησκευτικά σκίτσα του Charlie Hebdo, τα οποία απεικονίζουν και τον Μωάμεθ, ως απάντηση στον ισλαμικό φανατισμό, αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση της Τουρκίας στο νέο πρωτοσέλιδο του σατιρικού περιοδικού.

hebdo_1

Πηγή: Protothema.gr

 

 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X