ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θεμιστοκλέους σε Αννίτα: «Να νομίζεις ότι είσαι η δασκάλα από την Σκάλα»

Πυροβολεί... την ΠτΒ ο ανεξάρτητος Βουλευτής

24news team

Εκ νέου πυρά εξαπολύει ο ανεξάρτητος Βουλευτής, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, με αποδέκτη την Πρόεδρο της Βουλής και Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου. Σε συνέχεια της αντιπαράθεσης των δύο που ξέσπασε την Πέμπτη 6 Απριλίου στην Βουλή, ο κος Θεμιστοκλέους επανήλθε με ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας ανάμεσα σε άλλα: «Ενόσω κυρία μου εξακολουθείς να παραβιάζεις το Σύνταγμα, να τσαλαπατάς τον Κανονισμό Λειτουργίας της Βουλής και να νομίζεις ότι είσαι η δασκάλα από την Σκάλα σε τάξη δημοτικού σχολείου κι εμείς μαθητούδια σε συστολή, σε βλέπω να κερδίζεις επαξίως και τον τίτλο της καλύτερης κλόουν».

Αυτούσια η ανάρτηση του Βουλευτή

Εγώ χατίρια δεν χαλώ!

ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Το έχουμε καταντήσει τσίρκο!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ: Χαίρομαι που το παραδέχεσαι! Με διευθύντρια παραστάσεων εσένα!

Υ.Γ

Ενόσω κυρία μου εξακολουθείς να παραβιάζεις το Σύνταγμα, να τσαλαπατάς τον Κανονισμό Λειτουργίας της Βουλής και να νομίζεις ότι είσαι η δασκάλα από την Σκάλα σε τάξη δημοτικού σχολείου κι εμείς μαθητούδια σε συστολή, σε βλέπω να κερδίζεις επαξίως και τον τίτλο της καλύτερης κλόουν.

Με το να λες "κρίνω", "θεωρώ", "νομίζω", "αυτή ήταν η πρακτική" κλπ, όποτε δεν μπορείς να απαντήσεις στο γιατί παραβιάζεις το Σύνταγμα και τσαλαπατάς τον Κανονισμό Λειτουργίας της Βουλής, δεν βλέπω ελπίδα διορθώσεως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση