ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέματα υγείας συζήτησαν Αννίτα - Κυριακίδου

Η κ. Κυριακίδου ενημέρωσε ενδελεχώς την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ για τη σημασία που αποδίδει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην οικοδόμηση μιας ισχυρής Ευρωπαϊκής Ένωσης Υγείας

Ανακοινώσεις

Συνάντηση με την Ευρωπαία Επίτροπο Υγείας, Στέλλα Κυριακίδου είχε η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και Προέδρος ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν ζωτικά θέματα που άπτονται του νευραλγικού τομέα της υγείας και του χαρτοφυλακίου.

Καλωσορίζοντας την Ευρωπαία Επίτροπο, στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού, η κ. Δημητρίου αναφέρθηκε στο πολυσχιδές και σημαντικό έργο που επιτελεί, επισημαίνοντας παράλληλα τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζει για τους πολίτες στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κ. Κυριακίδου ενημέρωσε ενδελεχώς την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ για τη σημασία που αποδίδει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην οικοδόμηση μιας ισχυρής Ευρωπαϊκής Ένωσης Υγείας, μέσα από την οποία εκπονούνται ολιστικές πολιτικές για τη συλλογική αντιμετώπιση υγειονομικών κρίσεων, την πρόσβαση σε ιατρικά εφόδια οικονομικά προσιτά και καινοτόμα, τη βελτίωση της πρόληψης και θεραπείας σοβαρών και χρόνιων ασθενειών όπως ο καρκίνος. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν η μεταρρύθμιση της φαρμακευτικής στρατηγικής, η ψηφιοποίηση της Υγείας, καθώς και η πρώτη ολιστική προσέγγιση της ψυχικής υγείας στην Ευρώπη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X