ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τελεσίγραφο Καρεκλά σε Χριστοδουλίδη (Βίντεο)

«Πρώτη και τελευταία φορά»

24news team

Φιλοξενούμενοι στην εκπομπή του, ΣΙΓΜΑ, «Χωρίς Περιστροφές» με τον δημοσιογράφο Γιάννη Καρεκλά, ήταν τρεις εκ των υποψήφιων για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα Αβέρωφ Νεοφύτου, Νίκος Χριστοδουλίδης και Αχιλλέας Δημητριάδης κλήθηκαν, το βράδυ της Δευτέρας (10/10), να απαντήσουν σε ερωτήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Αν και συνήθως τα αίματα ανάβουν με την συζήτηση, στην χθεσινοβραδινή τηλεμαχία η ένταση ήρθε με το καλησπέρα σας. Αφού λοιπόν ο κύριος Καρεκλάς καλωσόρισε τους καλεσμένους του, θέλησε να στείλει τελεσίγραφο και μάλιστα on air, στον κύριο Χριστοδουλίδη, αναφέροντας, «Απόψε εδώ στο στούντιο μαζί μου οι υποψήφιοι Αβέρωφ Νεοφύτου και Αχιλλέας Δημητριάδης και στο στούντιο του ΣΚΑΪ, στην Αθήνα, του σταθμού με τον οποίο συνεργάζεται το ΣΙΓΜΑ, ο κύριος Νίκος Χριστοδουλίδης. Θα πω από την αρχή και με όλο το θάρρος πρόκειται για μια παραδοξότητα. Το πρόγραμμά μας είχε εκπονηθεί και είχε εγκριθεί από όλα τα επιτελεία από τα μέσα Ιουλίου και θα έπρεπε να είχε υπόψη του τις υποχρεώσεις του κύριου Χριστοδουλίδη το επιτελείο του. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει εδώ σήμερα η κενή καρέκλα όπως έχουμε πει, όμως, επειδή η συνάντηση είναι με τον Έλληνα Πρωθυπουργό σήμερα και υπήρξε ασυνεννοησία, μεταξύ επιτελείου και Νίκου Χριστοδουλίδη, υποχωρούμε και θα είμαστε σε συνεχή σύνδεση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, στο στούντιο στην Αθήνα. Αυτή η ενέργεια γίνεται για πρώτη και τελευταία φορά».

Από πλευράς του ο κος. Χριστοδουλίδης με το που του δόθηκε ο λόγος είπε: «Καλησπέρα σας κύριε Καρεκλά και σε αντίθεση με την δική σας εισαγωγή εγώ θα σας ευχαριστήσω, τόσο εσάς προσωπικά όσο και το ΣΙΓΜΑ και το ΣΚΑΪ αλλά και τον κύριο Νεοφύτου και τον κύριο Δημητριάδη για αυτή την διευθέτηση. Τι έχει σημασία, είναι η θέληση για συμμετοχή σε αυτόν τον διάλογο. Αντιλαμβάνεστε ότι η συνάντηση ήταν με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, καμία απολύτως πρόθεση να μην συμμετάσχουμε στην συζήτηση και ως εκ τούτου θα ήθελα να κάνω αυτή την διευκρίνηση».

Το όλο περιστατικό δεν άφησε ασχολίαστο ο Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος με παρέμβασή του είπε: «Δεν θα έκανα οποιοδήποτε σχόλιο, εγώ είμαι εδώ γιατί θεωρώ πρώτιστη υποχρέωση μου οι πολίτες να ενημερώνονται. Είμαι εδώ γιατί θεωρώ υποχρέωσή μου όταν διευθετώ κάτι, με οποιονδήποτε και ιδιαίτερα ΜΜΕ, να μην αλλάζω τους προγραμματισμούς μου. Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε με διαδικαστικά. Debate είχαμε και τον Σεπτέμβριο και ο κος. Χριστοδουλίδης, θυμήθηκε μετά από τις δεσμεύσεις, ότι έπρεπε να κάνει περιοδεία στην ύπαιθρο, σαν να ήταν στην Αλάσκα και δεν μπορούσε το βράδυ να έρθει στην Λευκωσία. Σαν να ήταν η απόσταση Αλάσκα-Φλόριντα».

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση