ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στο πλευρό του «ΔΙΑ»

Πολιτικοί Αρχηγοί και Βουλευτές καταδικάζουν τα επεισόδια

24news team

Τα χθεσινοβραδινά πρωτοφανή επεισόδια, που διαδραματίστηκαν στο συγκρότημα «ΔΙΑΣ», μας άφησαν όλους έκπληκτους και άφωνους.

Τραμπούκοι με απειλές προς τους υπαλλήλους του συγκροτήματος, μπούκαραν καταστρέφοντας ότι βρουν μπροστά τους, δίχως ίχνος λογικής και συνέπειας των πράξεων τους, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.


«Να πεθάνετε όλοι, και εσύ και ο Τσουρούλλης» (vid)


Η Δημοκρατία πλήττεται και νοσεί βαριά. Στο όνομά της είναι και τα επεισόδια που εκδηλώθηκαν χθες, κάνοντας τα γυαλιά καρφιά, ενώ προηγουμένως διαδήλωναν επικαλούμενοι τις ατομικές τους ελευθερίες.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, καταδίκασε τα αποτρόπαια επεισόδια, καλώντας τις αρχές να αναλάβουν δράση.

Αβέρωφ Νεοφύτου: Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, σε ανάρτηση του στο twitter, τονίζει ότι «Η Δημοκρατία δεν φιμώνεται και η βία κατά συμπολιτών μας δεν έχει καμια θέση στη δημοκρατία μας.»

Στέφανος Στεφάνου: Επίσκεψη πραγματοποίησε, ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ, στο συγκρότημα ΔΙΑΣ, τονίζοντας την συμπαράσταση του κόμματος του, στους δημοσιογράφους και εργαζονένους.

Ειρήνη Χαραλαμπίδου: Η βουλευτής του Ακελ καταδικάζει τα όσα διαδραματίστηκαν χθες, ενώ παράλληλα καλεί το κράτος να αναλάβει τις ευθύνες του.

 

 Ευθύμιος Δίπλαρος: Ντροπή και αίσχος αποτελεί η επίθεση στο συγκρότημα Δίας, τονίζει ο Βουλευτής Λεμεσού του ΔΗΣΥ.

Μαρίνος Σιζόπουλος: Ντροπιαστικά και απαράδεκτα, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, τα χθεσινοβραδυνά επεισόδια. Πρόσθεσε επίσης, ότι, είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη για διαμαρτυρία, όμως οι τραμπουκισμοί και οι βιαιότητες, αποτελούν πλήγμα κατά της δημοκρατίας. 

Μάριος Κάρογιαν: Ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ, καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο το βίαιο χτύπημα που δέχθηκε το συγκρότημα «ΔΙΑΣ», θέτοντας σε κίνδυνο ζωές συναθρώπων μας. 

Αλεξάνδρα Ατταλίδου: Η βουλεύτρια των Οικολόγων, καταδίκασε τα επεισόδια, ενώ τόνισε την ανάγκη μεταρρύθμισης του κράτους και ειδικότερα της παιδείας, με στόχο την καλλιέργεια κριτικής σκέψης

 Ελένη Θεοχάρους: Καταδικάζει με την σειρά της τα επεισόδια, κάνοντας αναφορά για υποκινητές από την ΜΙΤ.

 

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X