ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στόχος της ΕΔΕΚ να συμβάλλει στο μέγιστο στην επιτυχία του Ν. Χριστοδουλίδη

Τι ανέφερε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος

ΚΥΠΕ

Στόχος τους είναι να συμβάλουν, στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, στην επιτυχία του υποψήφιου που στηρίζουν, του Νίκου Χριστοδουλίδη, για την εκλογή του στην Προεδρία της Δημοκρατίας, είπε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, πριν την έναρξη της έκτακτης συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών.

Σε δηλώσεις του πριν την έναρξη της συνόδου στη Λευκωσία, ο κ. Σιζόπουλος είπε ότι η Κεντρική Επιτροπή της ΕΔΕΚ συνέρχεται εκτάκτως για να ανασκοπήσει τα πολιτικά και εκλογικά δεδομένα όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί με το αποτέλεσμα των εκλογών της περασμένης Κυριακής, αλλά και των αποφάσεων κομμάτων και υποψηφίων οι οποίοι δεν θα διεκδικήσουν εκλογή τη δεύτερη Κυριακή.

Βασικός στόχος, όπως είπε, είναι «να καθορίσει η ΕΔΕΚ την πολιτική και την οργανωτική της τακτική ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της ερχομένης Κυριακής».

«Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό στην επιτυχία του υποψήφιου που στηρίζουμε, του Νίκου Χριστοδουλίδη, για την εκλογή του στην Προεδρία της Δημοκρατίας, με βασικό στόχο να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για το μέλλον, για να μπορέσουμε να στηρίξουμε την πατρίδα μας στις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται λόγω της επεκτατικής πολιτικής της Τουρκίας», ανέφερε.

Να στηρίξουμε, προσθεσε, «τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας, οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης που ξεκίνησε το 2010, να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το μεταναστευτικό και κυρίως να δώσουμε νέα προοπτική στη νέα γενιά της πατρίδας μας».

Ο κ. Σιζόπουλος σημείωσε ότι στόχος, δεν είναι η επιστροφή σε εποχές «οι οποίες ουσιαστικά σηματοδότησαν αρνητικές εξελίξεις στην πατρίδα μας».

«Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε, όλοι μαζί μπορούμε να αναδείξουμε μια νέα προοπτική, μια νέα ελπίδα, εκλέγοντας τον Νίκο Χριστοδουλίδη στην προεδρία της Δημοκρατίας», είπε κλείνοντας.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X