ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο στόχαστρο του Ματσάκη ο Κωστρίκης και ο «καφετζής» Υπ. υγείας

Ντόρος με τις αναρτήσεις του

24news team

Άλλη μια φορά με αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Μάριος Ματσάκης προκαλεί ντόρο με τα γραφόμενά του.

Με φόντο τα όσα συμβαίνουν στον τομέα της Υγείας, στο στόχαστρό του αυτή την φορά βρέθηκε τόσο ο Δρ Λεόντιος Κωστρίκης όσο και ο Υπ. Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, τον οποίο μάλιστα αποκαλεί «καφετζή».

 


 Το τερματίζει ο Ματσάκης... η γκάφα, το ηλίθιο μέτρο και τα πυρά στον Νίκαρο


Δείτε την ανάρτησή του: 

ΚΩΣΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ
Άκουσα μέρος της συνέντευξης του κ. Κωστρική
το περασμένο Σάββατο στο ΡΙΚ. Σημειώνω
κάποια σημαντικά πράγματα που ειπε:
1. ΔΕΝ ειναι Επιδημιολογος.
2. ΔΕΝ ειναι Γιατρός.
3. ΔΕΝ ειναι επικεφαλής της επιδημιολογικης ομάδας, ΟΥΤΕ έχει επικεφαλής η ομάδα αυτή
οπως μας έλεγαν τα ΜΜΕ και δεν διέψευδε το υπουργείο υγειας.
4. ΔΕΝ υπάρχει ομοφωνία στην επιδημιολογική ομάδα, ο καθένας περίπου
λέει τη γνώμη του και "ο καφετζιης" Υπουργός Υγείας και ο κ. Αναστασιαδης αποφασίζουν και διατάζουν.
5.ΔΕΝ συμφώνησε για την απομόνωση της Λεμεσού ΚΑΙ της Πάφου.
Αυτα. Τα σχολια δικά σας.
Μ.Ματσακης
23/11/20

 

ΚΩΣΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ Άκουσα μέρος της συνέντευξης του κ. Κωστρική το περασμένο Σάββατο στο ΡΙΚ. Σημειώνω κάποια...

Δημοσιεύτηκε από Μάριος Ματσάκης στις Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020

 

Ο γνωστός ιατροδικαστής σχολίασε και τα τεστ λέγοντας ανάμεσα σε άλλα πως δεν έχουν χρησιμότητα στον γενικό πληθυσμό και είναι σπατάλη πόρων και ενέργειας, ενώ μπορούν να προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα από όσα κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να λύσουν.


Γκάφα Ματσάκη! «Πρόεδρε ανακάλεσε το ηλιθιο διάταγμα»


Δείτε την ανάρτησή του:

ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ - Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Πρέπει να γνωρίζετε τα εξης: 1. Η αξιοπιστία των δύο τεστ( PCR και RAPID TEST) είναι μεγάλη όταν το αποτέλεσμα είναι ΘΕΤΙΚΟ. Αυτο δεν ισχύει αν το αποτέλεσμα είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ. Δηλαδή, αν το τεστ δείξει ότι είσαι θετικός είναι σχεδόν απόλυτα βέβαιο ότι είσαι ΘΕΤΙΚΟΣ. Αν όμως το τεστ δείξει ότι είσαι αρνητικός,αυτό δεν σημαίνει ότι σίγουρα είσαι ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ. Αυτό ισχυει ιδιαίτερα με το RAPID TEST. 2. Αν το τεστ δείξει ότι είσαι αρνητικός, αυτό ισχύει μόνον την ώρα που έκανες το τεστ. Σε μερικές ώρες αν επαναλάβεις το τεστ, μπορεί να γίνει θετικό. Παραδειγμα: Μπορεί όταν πήγες να κάνεις το τεστ να μην είχες τον ιό και το τεστ να βγει αρνητικό. Να κόλλησες όμως τον ιό εκεί που γίνονται τα τεστ και αν κάνεις το τεστ τις επόμενες μέρες να δείχνει θετικό. Το πρόβλημα λοιπον ειναι ότι μπορεί να νομίζεις, λανθασμένα, ότι εισαι αρνητικός ενώ δεν είσαι.

3.Η πιθανότητα να κολλήσεις τον κορονοιο στα κέντρα που γίνονται τα τεστ είναι σημαντική, αν δεν τηρούνται τα γνωστά μέτρα προστασίας( οπως ειδαμε να συμβαινει σε καποια κεντρα). Ιδιαίτερα γιατί τα άτομα που θέλουν να κάνουν το τεστ μπορει να ειναι ατομα που υποψιάζονται ότι πιθανόν να έχουν τον ιό.Δηλαδη έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να έχουν μολυνθεί.

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΑΔΙΟ, ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΓΡΙΠΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ . ΤΑ ΤΕΣΤ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΌΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ.

Μ.Ματσακης 22/11/20

 

ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ- Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Πρέπει να γνωρίζετε τα εξης: 1. Η αξιοπιστία των δύο τεστ( PCR και RAPID TEST) είναι...

Δημοσιεύτηκε από Μάριος Ματσάκης στις Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X