ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το τερματίζει ο Ματσάκης... η γκάφα, το ηλίθιο μέτρο και τα πυρά στον Νίκαρο

Η νέα ανάρτηση του Ματσάκη

24news team

Για το επίμαχο θέμα του lockdown σε Λεμεσό και Πάφο τοποθετήθηκε για ακόμα μια φορά ο Μάριος Ματσάκης μέσα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ιατροδικαστής απευθύνθηκε με αιχμηρό τρόπο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, γράφοντας στην ανάρτησή του στο Facebook:

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΜΕ Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Ή ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ;;

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΜΕ Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Ή ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ;;

Δημοσιεύτηκε από Μάριος Ματσάκης στις Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020

Τις τελευταίες μέρες ο κ. Ματσάκης «πυροβολεί» με αναρτήσεις στα social media τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, με αρκετά άκομψο τρόπο, με βάση και τα σχόλια των διαδικτυακών του φίλων, οι οποίοι εν ολίγοις του κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, γράφοντας του χαρακτηριστικά ότι έχει πέσει χαμηλά. 

Για την ιστορία, θυμίζουμε το επικό post του Ματσάκη, και την γκάφα του με το φωτομοντάζ, μετά την ανακοίνωση της απαγόρευσης των πολιτών σε άλλες επαρχίες.


 Γκάφα Ματσάκη! «Πρόεδρε ανακάλεσε το ηλιθιο διάταγμα»


 Στην προαναφερθείσα ανάρτηση είχε γράψει: «Aκτή Κυβερνήτη προς Λεμεσό σήμερα! Έλεος! Πρόεδρε ανακάλεσε το ηλίθιο διάταγμα απομόνωσης της Λεμεσού και Πάφου τώρα!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X