ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στη δημοσιότητα το πόρισμα Καλογήρου για τις πολιτογραφήσεις

12 οι φάκελοι πολιτογραφήσεων

Στη δημοσιότητα έχει δοθεί το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής, υπό την κ. Καλογήρου που αφορά το θέμα των πολιτογραφήσεων. Υπενθυμίζεται ότι η «Κ» είχε στην κατοχή της από τις 13 Σεπτεμβρίου την έρευνα της τριμελούς επιτροπής υπό την προεδρία της Δήμητρας Καλογήρου, η οποία εντοπίζει προχειρότητες, απουσία ελέγχου από αρμόδιες αρχές, ψευδείς δηλώσεις που αξίζει να ερευνηθούν ποινικά. Προχειρότητα, ανεπάρκεια, σε ένα επενδυτικό πρόγραμμα που από το 2013-2018 θεωρείτο ιδιαίτερα σημαντικό για την οικονομική ανάκαμψη.

Όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του στις 23/12/2020, δημοσιοποιείται σήμερα το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής, υπό την κα Καλογήρου, η οποία ως γνωστό αποτελείτο από:

1. κα Δήμητρα Καλογήρου, Πρόεδρος Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς
2. κ. Αντρέα Ζαχαριάδη, τέως Βοηθό Γενικό Λογιστή
3. κα Έλλη Φλωρέντζου, εκπρόσωπο Νομικής Υπηρεσίας
Με βάση την ίδια δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας επαναλαμβάνεται πως «για τα όσα των γεγονότων διαγράφονται στις εκθέσεις δια μαύρου χρώματος, θα δοθούν επίσης στη δημοσιότητα ευθύς μετά το πέρα των ποινικών ερευνών, με μόνη εξαίρεση όσα άπτονται προσωπικών δεδομένων».

Διαβάστε την έκθεση ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση