ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοφοκλέους: «Η δική μου πρόταση είναι πολιτική, δεν είναι συναισθηματική»

«Θέλουμε να επιτελέσουμε σωστά το καθήκον μας απέναντι στην πατρίδα»

ΚΥΠΕ

Είναι μια εξαιρετικά κρίσιμη ημέρα η σημερινή για τους Συναγερμικούς, έχουμε έπειτα από 20 χρόνια την ευχέρεια και το δικαίωμα να επιλέξουμε όλη την ανώτατη ηγεσία της παράταξης, ανέφερρε ο υποψήφιος για τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ, Μιχάλης Σοφοκλέους.

Σε δηλώσεις στα κεντρικά γραφεία του ΔΗΣΥ στην Λευκωσία, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος για τις εσωκομματικές εκλογές, ο κ. Σοφοκλέους είπε ότι έχουν την ευκαιρία να πλαισιώσουν σωστά την νέα Πρόεδρο, Αννίτα Δημητρίου, για να προχωρήσουν στο μέλλον ενωμένοι και ισχυροί.

«Σήμερα δεν επιλέγουμε μόνο τα πρόσωπα. Σήμερα με την ψήφο μας καθορίζουμε τον χαρακτήρα, την φυσιογνωμία, την μελλοντική πορεία της ιστορικής μας παράταξης. Προσωπικά είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Η δική μου πρόταση είναι πολιτική, δεν είναι συναισθηματική και ο ΔΗΣΥ είναι ο κορυφαίος πολιτικός οργανισμός αυτού του τόπου».

Στόχος του, πρόσθεσε ο κ. Σοφοκλεους, είναι ο ΔΗΣΥ να έχει μια ισχυρή πολιτική υπεροχή στην κυπριακή κοινωνία, να έχουν οι Σναγερμικοί τον μεγάλο, σοβαρό, αυθεντικό Συναγερμό. Αυθεντικό, είπε, για να έχει ξανά τις αρχές και τις αξίες του, σοβαρό για να ηγείται όχι να άγεται, να καθορίζει και όχι να ακολουθεί τις εξελίξεις της κυπρικής πολιτικής. «Μεγάλο για να συνομιλεί σωστά με τη βάση του και να βγαίνει δυνατός στην κοινωνία».

Θέλουμε, συνέχισε, να επιτελέσουμε σωστά το καθήκον μας απέναντι στην πατρίδα, την οικονομία, στην κοινωνία,

Ο κ. Σοφοκλέους ζήτησε από όλα τα μέλη του ΔΗΣΥ να είναι αισιόδοξα, να συμμετάσχουν στη σημερινή διαδικασία. Ευχήθηκε καλή ψήφο στα μέλη του ΔΗΣΥ και καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X