ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΩΝ: Χρήματα κατέληγαν σαν εισφορές και στα ταμεία των κομμάτων

Κρύβεστε ένοχα αλλά οι εισφορές στα κόμματα κρύβουν βάναυσα εγκλήματα

24news team

Σ’ αυτό τον κυκεώνα της πληροφόρησης και οπωσδήποτε της παραπληροφόρησης, δεν μπήκε στην δημόσια σφαίρα το θέμα των εισφορών στα κόμματα. Ε, βεβαίως, γιατί μεγάλο μέρος των χρημάτων από την βιομηχανία των διαβατηρίων κατέληγε στα ταμεία των κομμάτων. Για να προστατεύονται όσοι μετείχαν στις μπίζνες από την ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ που διαφεντεύει και ταλανίζει τις ζωές μας.

Εξάλλου, ολόκληρο κομματικό στρατό συντηρούν και έχουν υπό τις διαταγές τους οι αρχηγοί των κομμάτων -ιδιαίτερα των μεγαλύτερων- για να εκτελούν ρουσφέτια και εντολές.

Κάπως πρέπει να συντηρηθούν κι αυτοί…Οπόταν, βάλτε στην εξίσωση της ιστορίας -γιατί πολύ σύντομα θα γυριστεί και κινηματογραφική ταινία με κρασάκια και μαύρο χρήμα- με την ΜΙΖΑ από τις πολιτογραφήσεις και τα ταμεία των κομμάτων και θα βγάλετε το αποτέλεσμα.

Δεν προσέξατε ότι όλοι οι κομματάρχες είναι φοβισμένοι; Δεν βλέπετε τον τρόμο στο βλέμμα τους.

Κάποιος από τους εμπλεκόμενους να αποκαλύψει ότι μέρος των χρημάτων πήγαινε στα κόμματα και τότε αντί για ποσοστά στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές θα ψάχνουν καταφύγια να κρυφτούν.

Και υπεισέρχεται και άλλη παράμετρος του θέματος.. Αυτή που ξέχασαν οι πολιτικοί μας ταγοί και καλά είναι να την υπενθυμίσουμε…

Μα δηλαδή και αυτοί οι αρμόδιοι της επιτροπής GRECO του Συμβουλίου της Ευρώπης, που συμβουλεύουν τα κόμματα μας, ότι για να υπάρχει διαφάνεια στα οικονομικά τους πρέπει να διορίσουν ανεξάρτητο Επίτροπο Κομμάτων που να τους ελέγχει, δεν έχουν τον Θεό τους; Ρε μπας και όταν ερμήνευε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΩΚΑΣ το «Γκρέκο μασκαρά», αυτούς είχε στο μυαλό του και όχι τους νεοέλληνες; Λέμε τώρα.

Καλά οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι τα κόμματα στην Κύπρο δεν ανήκουν στα Ευρωπαϊκά ( επί της ουσίας και όχι σχηματικά) αλλά στα αντίστοιχα αφρικάνικα;

Για κάτσετε καλά κύριοι Ευρωπαίοι. Θα λέγατε στους κομματάρχες της Ουγκάντας ή του Ζαΐρ, να τους ελέγχετε τα οικονομικά τους; Θα σας παρέπεμπαν στα λιοντάρια της ζούγκλας να βρείτε τους εισφορείς στα ταμεία των κομμάτων τους.

Ναι, δεν θέλουν λένε Επίτροπο κομμάτων για να μην χρεώσουν στο κράτος επιπλέον έξοδα. Μάνα μου ρε. Εδώ κατέστρεψαν το κράτος και σκέφτονται τις 5-6 χιλιάδες τον μήνα που θα χρειαστούν για να τους ελέγχουν. Προτιμούν να διατηρήσουν το υφιστάμενο σύστημα, όπου οι αρμόδιοι είναι κρατικοί αξιωματούχοι και ως εκ τούτου, ευάλωτοι και σε πιέσεις κομμάτων.

Στο κάτω- κάτω θα αποκαθιστούσαν την έξωθεν μαρτυρία τους, αφού θα έδιναν την εντύπωση, ότι δεν έχουν κάτι να φοβηθούν από ελέγχους ανεξάρτητων αξιωματούχων. Ναι σου λένε, αν διοριστεί όμως κάποιος τύπος που δεν ελέγχεται, να μας τινάξει τα πάντα στον αέρα; Γιατί στις εισφορές προς τα κόμματα κρύβεται όλη η αλήθεια για την δράση τους και θα διαλευκανθούν πολλά εγκλήματα…

Εκεί απεικονίζεται η δράση και ο τρόπος λειτουργίας τους. Κάτι όπως την μαγνητική τομογραφία που απεικονίζει – εν ολίγοις και εντελώς αυθαίρετα από ιατρικής άποψης- τι συμβαίνει εντός του ανθρωπίνου σώματος . Και για τα οικονομικά των κομμάτων, κυρίως στην στήλη εισφορές, θα καταλάβει ο γιατρός ( στην προκειμένη περίπτωση ο πολίτης) γιατί φωνασκούσαν επί συγκεκριμένων θεμάτων , γιατί υποστήριζαν κάποιον άλλο και όλα τα συναφή…

Βλέπετε, εκτός από τους κομματικούς στρατούς που πρέπει να συντηρηθούν κρύβονται και οι αυξημένες προσωπικές ανάγκες. Οπόταν το μίγμα είναι εκρηκτικό και ως εκ τούτου και οι ανάλογες προσωπικές εκρήξεις. Ενίοτε και άνευ λόγου και αιτίας αλλά με προφανή στόχο να προστατευθούν ορισμένοι και να προωθηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα.

Και μετά λένε και οι της GRECO περί διαφάνειας των οικονομικών των κομμάτων. Το λένε σαν το πλέον σύντομο ανέκδοτο της ημέρας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X