ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σαββίδης για κύκλωμα βιασμού: Θα διερευνηθούν άμεσα εάν υπάρξουν στοιχεία

Η ανάρτηση του Γενικού Εισαγγελέα

ΚΥΠΕ

Τη θέση της Νομικής Υπηρεσίας του κράτους ότι εφόσον παρουσιαστούν συγκεκριμένες πληροφορίες και στοιχεία εμπλοκής της Κύπρου σε σεξουαλικής φύσεως αδικήματα, αυτά θα διερευνηθούν άμεσα από τις ανακριτικές Αρχές μετέφερε ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης στον Bουλευτή του ΑΚΕΛ, Χρίστο Χριστοφίδη, οποίος του απέστειλε σήμερα επιστολή «για τις καταγγελίες που έγιναν στην Ελλάδα σχετικά με κύκλωμα που ναρκώνει και βιάζει νεαρές κοπέλες, και το οποίο, σύμφωνα με τις καταγγελίες, δρα και στην Κύπρο».

Αυτό αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Γενικός Εισαγγελέας, ο οποίος σημειώνει πως έλαβε την επιστολή του κ. Χριστοφίδη και επικοινώνησε μαζί του.

Στην επιστολή του ο Bουλευτής του ΑΚΕΛ αναφέρει ότι «τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα καταγγελίες για ένα φερόμενο σοβαρό έγκλημα το οποίο όπως έχει καταγγελθεί διαπράττεται, από κύκλωμα το οποίο δρα και λειτουργεί παράνομα και εγκληματικά, στην Ελλάδα» και προσθέτει πως αναφέρεται «στις καταγγελίες για νάρκωση και βιασμό 24χρονης στη Θεσσαλονίκη».

Ο κ. Χριστοφίδης καλεί τον Γενικό Εισαγγελέα όπως μεριμνήσει «να εξεταστούν αυτεπάγγελτα οι εν λόγω καταγγελίες σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες στην Ελλάδα» και «να υπάρξει άμεση και σε βάθος διερεύνηση για την ύπαρξη ή όχι κυκλώματος βιασμών στην Κύπρο αποτελούμενο μάλιστα από επιφανείς παράγοντες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X