ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πυροβολεί» Αναστασιάδη το ΑΚΕΛ: «Θα λογοδοτήσει ή όχι;»

Δείτε τι αναφέρει το κόμμα

24news team

Πυρά προς τον Νίκο Αναστασιάδη και το δικηγορικο του γραφείο στρέφει το ΑΚΕΛ. 

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα, αναφέρει πως οι εκλογές δεν παραγράφουν τα σκάνδαλα της δεκαετίας Αναστασιάδη-Συναγερμού, ενώ θέτει και το ερώτημα σχετικά με τη διελεύκανση του σκανδάλου των χρυσών διαβατηρίων και την προσογαγή των εμπλεκομένων στη Δικαιοσύνη.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Οι εκλογές δεν παραγράφουν τα σκάνδαλα της δεκαετίας Αναστασιάδη-Συναγερμού

Ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος επέδωσε κατηγορητήριο για 7 αδικήματα στο δικηγορικό γραφείο «Νίκος Χρ. Αναστασιάδης» και την ιδιωτική εταιρεία Imperium Services Limited, στα πλαίσια της έρευνας του Συλλόγου για την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων. Αυτή η εξέλιξη υπενθυμίζει σε όλους τη θεσμική διαφθορά και την εμπλοκή του τέως Προέδρου στο σκάνδαλο των διαβατηρίων.

Το ΑΚΕΛ επισημαίνει προς κάθε κατεύθυνση ότι τα σκάνδαλα της δεκαετίας Αναστασιάδη-Συναγερμού δεν είναι «περασμένα ξεχασμένα». Οι εκλογές δεν παραγράφουν τα σκάνδαλα της δεκαετίας. Το αίτημα για κάθαρση και λογοδοσία όσων εξευτέλισαν τον τόπο παραμένει για εμάς αλλά και για τη μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας επιτακτικό. Το κόμμα του Νίκου Αναστασιάδη, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη και τα κόμματα που συμμετέχουν σε αυτή πρέπει να πάρουν θέση. Τι θα γίνει με τη διαλεύκανση του σκανδάλου των χρυσών διαβατηρίων και την προσαγωγή στη Δικαιοσύνη των εμπλεκόμενων; Θα συνεχιστεί η σιωπή και η ατιμωρησία; Θα λογοδοτήσει ή όχι ο Νίκος Αναστασιάδης για τη θεσμική διαφθορά που εξευτέλισε τη χώρα ανά το παγκόσμιο.

Όλοι θα πρέπει να συναισθανθούν ότι η Κύπρος δεν πρόκειται να γυρίσει πραγματικά σελίδα χωρίς κάθαρση, λογοδοσία και τιμωρία για όσα διαπράχθηκαν τα τελευταία δέκα χρόνια.

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X