ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρά Επ. Μαυρογιάννη σε Αναστασιάδη και ΔΗΣΥ – «Είναι επικίνδυνοι και ανεύθυνοι»

Τι αναφέρει το επιτελείο Μαυρογιάννη σχετικά με την EXXON MOBIL και την κυπριακή ΑΟΖ

Ανακοινώσεις

Μέσα από επίσημη ανακοίνωση του επιτελείου του Ανδρέα Μαυρογιάννη, ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, εξαπολύει πυρά στην Κυβέρνηση Αναστασιάδη και στο ΔΗΣΥ σχετικά με την EXXON MOBIL και την κυπριακή ΑΟΖ.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη - ΔΗΣΥ ισχυριζόταν για χρόνια πως η κάθοδος της EXXON MOBIL στο τεμάχιο 10, πρόσφατα και στο 5, υπήρξε μια τεράστια διπλωματική επιτυχία η οποία συνέβαλε καθοριστικά στην διπλωματική και πολιτική θωράκιση της κυπριακής ΑΟΖ έναντι του τουρκικού αναθεωρητισμού.

Ψες ο κ. Νεοφύτου σε μια ακατανόητη τοποθέτηση και αυθαίρετη προσέγγιση, ισχυρίστηκε ότι η EXXON MOBIL ευρίσκεται στην περιοχή προκειμένου να υπηρετήσει τα συμφέροντα του Κατάρ και κατ´ επέκταση της Τουρκίας.

Τι εξυπηρετεί μια τέτοια τοποθέτηση; Γιατί κορόιδευαν τους πολίτες για ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα που διασυνδέεται με την ίδια την επιβίωση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Γιατί αυτή η ξαφνική μεταστροφή; Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και ανεύθυνοι. Η αλλαγή είναι μονόδρομος. Με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη, θα τα καταφέρουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X