ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρά επ.Αβέρωφ: «O πύργος της Βαβέλ ωχριά μπροστά τους»

Το επιτελέιο Αβέρωφ για ασυνεννοησία κομμάτων που στηρίζουν Χριστοδουλίδη

Ο αχταρμάς της κοινοπραξίας των κομμάτων που στηρίζουν τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δεν έχει ούτε αρχή, ούτε μέση ούτε τέλος, αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος τύπου του Αβέρωφ Νεοφύτου, Τζώρτζια Κωνσταντίνου - Παναγιώτου. 

Δήλωση της κ. Τζώρτζιας Κωνσταντίνου-Παναγιώτου, Εκπροσώπου Τύπου του Κεντρικού Εκλογικού Επιτελείου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου

Ο αχταρμάς της κοινοπραξίας των κομμάτων που στηρίζουν τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δεν έχει ούτε αρχή, ούτε μέση ούτε τέλος. Είναι τέτοια η ασυνεννοησία μεταξύ τους, που ο πύργος της Βαβέλ ωχριά μπροστά τους.

Και αυτό φάνηκε σε τρεις μέχρι σήμερα περιπτώσεις. Στις εκποιήσεις, στο νομοσχέδιο για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και στο ψήφισμα για τον Γρίβα. Αποδεικνύουν ότι όχι μόνο δεν μπορούν να συνεννοηθούν αλλά ότι έχουν βάλει μπροστά έναν αδύναμο υποψήφιο που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να επιβληθεί.

Αυτό το συνονθύλευμα αποτελεί ρίσκο για τη χώρα μας. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της κοινωνίας.

Ο τόπος χρειάζεται ικανή και έμπειρη ηγεσία που θα μας οδηγήσει μπροστά με συνέπεια και σταθερότητα. Κι αυτά μόνο ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί να τα εγγυηθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X