ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρά ΔΗΣΥ σε Χριστοδουλίδη: «Eπιχειρεί κρυπτόμενος να δραπετεύσει»

Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού για τη διεξαγωγή τηλεμαχιών στο ΡΙΚ

24news team

Έπειτα από την ανακοίνωση του ΡΙΚ, ότι ο υποψήφιος για τις Προεδρικές του 2023 κος Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν θα παραστεί σε κανένα debate τον Σεπτέμβριο εξαιτίας της περιοδείας του σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, ο ΔΗΣΥ εξέδωσε ανακοίνωση, κάνοντας λόγο ότι ο συγκεκριμένος υποψήφιος επιχειρεί να δραπετεύσει από την υποχρέωσή του για δημοκρατικό διάλογο.

Αυτούσια η ανακοίνωση 

Παρά την αρχική του συμφωνία, ο κ. Νίκος Χριστοδουλίδης επιχειρεί κρυπτόμενος να δραπετεύσει από την υποχρέωσή του για δημοκρατικό διάλογο, ακυρώνοντας όλες τις συμμετοχές του σε τηλεμαχίες. Είναι και αυτό μέρος του «νέου πολιτικού ήθους» που ευαγγελίζεται.

Η δημοκρατία, ο διάλογος και κυρίως η ίδια η Κύπρος και οι προκλήσεις της δεν προάγονται από κρυπτόμενους, αλλά από δημοκράτες ηγέτες που έχουν το θάρρος και την παρρησία να στέκονται μπροστά στο λαό.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου παραμένει δεσμευμένος στη θέση του και συνεχίζει να επιδιώκει τον δημόσιο διάλογο που θα δώσει τη δημοκρατική ευκαιρία σε κάθε πολίτη να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για το ποιος καλύτερα μπορεί να κρατά το πηδάλιο της χώρας.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X