ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοδουλίδης για fake accounts: «Νομίζουν ότι σκοράρουν...»

Ο κος Χριστοδουλίδης, ανέφερε πως μερικοί από τους συνεργάτες του διστάζουν να εμφανιστούν αφού υπάρχουν θέματα εκφοβισμών

24news team

Το επίμαχο θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας με τα sms μέσα από τα οποία φέρεται μεταξύ άλλων ο Νίκος Χριστοδουλίδης να παροτρύνει συνεργάτη του να προχωρήσει με την δημιουργία fake accounts για να κτυπά πολιτικούς του αντιπάλους αλλά και δημοσιογράφους, συζητήθηκε στο χθεσινό debate του ΡΙΚ μεταξύ των τριών υποψηφίων.

Κληθείς να τοποθετηθεί επί των όσων του καταλογίζουν, ο κύριος Χριστοδουλίδης, ανέφερε αρχικά: «Κάποιοι νομίζουν ότι σκοράρουν πολιτικά με αυτό το θέμα και δεν αντιλαμβάνονται τις συνέπειες που υπάρχουν γενικότερα για την κυπριακή κοινωνία. Εγώ δεν θα ακολουθήσω αυτό τον δρόμο, εγώ δεν θα σχολιάσω καμία ιδιωτική επικοινωνία κανενός πολίτη αυτού του τόπου».

Ακολούθως, ο υποψήφιος πρόεδρος υποστήριξε πως αυτές οι διαρροές γίνονται σε μια προσπάθεια να μετατοπισθεί η δημόσια συζήτηση σε άλλα θέματα. «Αντιλαμβάνομαι γιατί γίνεται, αντιλαμβάνομαι ότι προσπαθούμε να πάρουμε τη συζήτηση και σε άλλα θέματα όταν δεν θέλουν να συζητούνται οι χρηματοδοτήσεις των κομμάτων, οι παρακολουθήσεις, όταν δεν θέλουν να συζητούνται προτάσεις αντισυνταγματικές».

Ο κος Χριστοδουλίδης, ανέφερε μάλιστα πως μερικοί από τους συνεργάτες του διστάζουν να εμφανιστούν αφού υπάρχουν θέματα εκφοβισμών: «Έχω πολλούς συνεργάτες και ικανούς συνεργάτες. Δυστυχώς κάποιοι από αυτούς δεν μπορούν να εμφανιστούν γιατί υπάρχουν και θέματα εκφοβισμών υπάρχουν και θέματα εκβιασμών».

Πώς σχολίασαν την τοποθέτησή του Μαυρογιάννης - Αβέρωφ

«Αντιλαμβάνομαι αυτά που λέει ο κ. Χριστοδουλίδης για τα προσωπικά δεδομένα αλλά η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα, εάν όντως αυτά τα πράγματα ευσταθούν, να μπορούσα να ακούσω μια συγγνώμη», δήλωσε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, ενώ και ο Αβέρωφ Νεοφύτου ζήτησε ένα mea culpa. Συγκεκριμένα, ο κος. Αβέρωφ δήλωσε πως ο ίδιος ό,τι θέλει να πει το λέει ευθέως και δεν χρησιμοποιεί άλλους «είτε για να χτυπούν πολιτικούς μου αντιπάλους είτε να αποσυσπειρώνουν κόμματα. Στην πολιτική συζήτηση πρέπει να κρατούμε πολιτικό επίπεδο και όπως είπε και ο κ. Μαυρογιάννης, αν κάποιοι κάνανε λάθος το Mea Culpa δεν βλάπτει».

Δείτε το απόσπασμα στο σημείο 2:06:05

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X