ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός με το παράπονο του Χριστοδουλίδη - «Δεν με αποκαλεί με το όνομά μου»

«Τις δύο βάρκες σε όλα τα ζητήματα και ανεξάρτητος και συναγερμικός...»

24news team

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν, το βράδυ της Τετάρτης (5/10), οι τρεις βασικοί υποψήφιοι για τις Προεδρικές εκλογές, Αβέρωφ Νεοφύτου, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Νίκος Χριστοδουλίδης. Οι μπηχτές εκατέρωθεν ήταν σε πρώτο πλάνο στο debate που προβλήθηκε από το Κρατικό Κανάλι.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χριστοδουλίδης, παίρνοντας τον λόγο είπε: «Ο αγαπητός κος. Νεοφύτου συνεχίζει από την προηγούμενη τηλεμαχία να αποκαλεί τον κύριο Μαυρογιάννη με το όνομά του και να με αποκαλεί εμένα τον ‘’άλλο υποψήφιο’’. Εγώ θα συνεχίσω να τον αποκαλώ με το όνομά του, τον κο. Νεοφύτου…».

Σηκώνοντας το γάντι, με το που ήρθε η σειρά του ο Αβέρωφ Νεοφύτου, απάντησε: «Ήταν παράλειψή μου να μην αναφέρω τον κο. Χριστοδουλίδη όπως και τον κο. Μαυρογιάννη. Ο κος Μαυρογιάννης υποψήφιος του ΑΚΕΛ και ο κος Χριστοδουλίδης ο υποψήφιος του ΔΗΚΟ της ΕΔΕΚ και διαφόρων άλλων». Με το που το άκουσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης θέλησε να διευκρινίσει πως δεν είναι υποψήφιος του ΔΗΚΟ, της ΕΔΕΚ και διαφόρων άλλων λαμβάνοντας, ωστόσο, άμεσα την απάντηση-καρφί από τον Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος συμπλήρωσε: «Τις δύο βάρκες σε όλα τα ζητήματα και ανεξάρτητος και συναγερμικός, και υποψήφιος του ΔΗΚΟ και της ΕΔΕΚ. Αυτά θα τα κρίνει ο πολίτης».

 

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση