ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρόεδρος του ΔΗΣΥ η Αννίτα Δημητρίου

Την υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα στην Πινδάρου

24news team

Η Αννίτα Δημητρίου είναι η νέα Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού με ποσοστό 69,18% έναντι 30,82%, που έλαβε ο ανθυποψήφιός της, Δημήτρης Δημητρίου. 

Η νέα Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, κατά την ανακήρυξή της δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, «Εδώ είναι ο Δημοκρατικός Συναγερμός, ενωμένος και ισχυρός και μαζί θα πορευτούμε στην συνέχεια, ενωμένοι, ισχυροί, πρωταγωνιστές στα πολιτικά δρόμενα. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, αυτόν τον υπέροχο κόσμο του Δημοκρατικού Συναγερμού που από την πρώτη στιγμή συστρατεύτηκε και έκανε σήμερα πράξη την ενότητα. Είμαστε όλες και όλοι μαζί με αυτήν την σπουδαία παρακαταθήκη του Γλαύκου Κληρίδη, με αυτό το όραμα για το αύριο και έτσι θα προχωρήσουμε».

Εν συνεχεία, τόνισε: «Σε αυτή την προσπάθεια κανείς και καμία δεν περισσεύει, θέλουμε τα ιστορικά μας στελέχη, θέλουμε την ηγεσία μας, θέλουμε τα οργανωμένα σύνολα, θέλουμε την νεολαία μας, θέλουμε τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά από εσάς. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι απόψε μόνος νικητής είναι ο Δημοκρατικός Συναγερμός και προχωράμε για ενότητα, για ισχυροποίηση της περήφανής μας παράταξης».

Η κα. Δημητρίου ευχαρίστησε τόσο τον ανθυποψήφιο της, Δημήτρη Δημητρίου, όσο και τον απερχόμενο Πρόεδρο του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου. 

Ακολούθως η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε πως: «Τώρα χρειάζεται μόνο σκληρή δουλεία, πραγματικά να κάνουμε την ενότητα πράξη και έτσι με το όραμά μας, τις αρχές μας να διασφαλίσουμε το αύριο και αυτό που αξίζει σε αυτήν την τιμημένη παράταξη». Εν κατακλείδι, τόνισε: «Ένα είναι το μήνυμα, ότι είμαστε εδώ ενωμένοι και ισχυροί για το αύριο».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση