ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέος πόλεμος Χασαπόπουλου - Οδυσσέα: Τα βγάζουν πλέον όλα στη φόρα

Η επίθεση σε δημοσιογράφο, το αν έκανε αναρτήσεις ως γενικός ελεγκτής και η επόμενη αποκάλυψη

24news team

Σε πλήρη εξέλιξη δείχνει να βρίσκεται ο πόλεμος μεταξύ δύο μέχρι πρότινος συνοδοιπόρων: του Ανδρέα Χασαπόπουλου και του Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ο Ανδρέας Χασαπόπουλος κατηγόρησε ξεκάθαρα αυτή τη φορά τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη ότι ενώ ήταν Γενικός Ελεγκτής του έστελνε μηνύματα για αναρτήσεις σε σελίδα στο Facebook, κάποια από τα οποία μάλιστα χαρακτήρισε ως «πολύ ακραία». Ο Ανδρέας Χασαπόπουλος αναφέρει ότι θα επανέλθει με αποκαλύψεις μηνυμάτων. Η πλευρά του Οδυσσέα Μιχαηλίδη κατηγορεί τον Χασαπόπουλο ότι άλλα έλεγε πριν και άλλα τώρα. 

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Βεργίνα και την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» με την Άννα-Μαρία Ευτυχίου, ο Ανδρέας Χασαπόπουλος ανέφερε πως ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης ενόσω διατελούσε γενικός ελεγκτής της Κυπριακής Δημοκρατίας ήταν από τους ενεργότερους συμμετέχοντες στη γνωστή σελίδα του Facebook «Σελίδα στήριξης γενικού ελεγκτή» η οποία τώρα λειτουργεί με το όνομα «Ομάδα Καταπολέμησης της Διαφθοράς». Η σελίδα που σήμερα αριθμεί 19,5 χιλιάδες μέλη έχει διαχειριστή τον Χασαπόπουλο. 

«Μου έστελνε επανειλημμένα και μάλιστα αρκετά ήταν πολύ ακραία, για τα οποία έχω δεχτεί και αγωγές», πρόσθεσε ο Ανδρέας Χασαπόπουλος, κάνοντας λόγο και για την περίπτωση μιας δημοσιογράφου, η οποία διαμαρτυρήθηκε ότι δέχθηκε προσωπική επίθεση, αντί κριτικής για τη δουλειά της, χωρίς όμως να ζητήσει αφαίρεση της ανάρτησης.

«Άστο εκεί γιατί να το κατεβάσεις»

«Τον πήρα τότε τηλέφωνο και του είπα , “Οδυσσέα, εκείνο που νου έστειλες θα το κατεβάσω” και μου λέει “άστο εκεί γιατί να το κατεβάσεις” και μου είπε και μια λέξη για τη δημοσιογράφο. Αυτός ήταν ο Οδυσσέας. Αυτό συνέβη ενώ ήταν γενικός ελεγκτής», πρόσθεσε ο Ανδρέας Χασαπόπουλος, εκφράζοντας απολογία επειδή είχε καλύψει, όπως είπε, τον πρώην γενικό ελεγκτή. Σημειώνεται πως ο Χασαπόπουλος υποστήριξε τα ίδια στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα» με την Κάτια Σάββα στις 8 Οκτωβρίου

Τι έλεγε ο Χασαπόπουλος

Η απάντηση δεν άργησε. Σε βίντεο που κάνει τον γύρο των social media παρουσιάζονται αποσπάσματα δηλώσεων του Ανδρέα Χασαπόπουλου από τρεις προηγούμενες συνεντεύξεις που παραχώρησε το τελευταίο δίμηνο, στις οποίες μεταξύ άλλων είχε δηλώσει τα ακόλουθα:

«Έχει προχωρήσει (ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης) στην επιλογή προσωρινής διοικούσας επιτροπής, μέχρι τις εκλογές. Είναι γύρω του άτομα ικανά και αξιόλογα».

«Επειδή ήταν το όνομά του, “Σελίδα στήριξης του γενικού ελεγκτή», εάν μου ζητούσε να κατεβάσω μια ανάρτηση διότι θιγόταν ή ότι κάτι δεν είναι σωστό, όχι πως το έκανε, αλλά αν το ζητούσε θα την έφευγα. Δεν το έχει κάνει. Ο Οδυσσέας δεν μου έστειλε για ανάρτηση. Διαχειριστής ήμουν εγώ. Έχω και τρεις αγωγές γι’ αυτή τη σελίδα. Δεν είχε κανέναν άλλο πίσω».

«Η μόνη φορά ήταν που μου υπέδειξε ο ίδιος να κατεβάσω κάτι. Όχι να ανεβάσω. Επειδή ήταν μια υπόδειξη από τον βοηθό γενικό εισαγγελέα και θα έκανε κακό στον τόπο, ήταν θέματα ασφάλειας, την κατέβασα. Αυτή ήταν η μόνη παρέμβασή του στις αναρτήσεις».

Μετά από αυτό το βίντεο, ο Ανδρέας Χασαπόπουλος έγραψε ότι θα επανέλθει με αποκαλύψεις μηνυμάτων…

 

Το βίντεο από την εκπομπή του ALPHA στις 8 Οκτωβρίου όπου ο Χασαπόπουλος υποστήριζε ότι ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης δεν τον άφησε να διαγράψει προσβλητικό σχόλιο για τη δημοσιογράφο Κάτια Σάββα. Η αναφορά γίνεται στο τέλος του βίντεο:


ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση