ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποιος είναι ο Φειδίας Παναγιώτου που... μάγεψε 71.330 ψηφοφόρους

Η αγκαλιά στον Elon Musk

24news team

Θέση στην Ευρωβουλή και μάλιστα με τις περισσότερες ψήφους από όλους όσους εκλέχθηκαν από τη Κύπρο, κατέχει εδώ και λίγες ώρες ο Φειδίας Παναγιώτου.

Ο Youtuber και Tiktoker που ήρθε από το... πουθενά και όπως δήλωνε ο ίδιος, δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική, κατάφερε να συγκεντρώσει και με το παραπάνω όσες ψήφους χρειαζόταν για να κερδίσει μια έδρα. Πολλοί μάλιστα τον χαρακτήρισαν ως «φαινόμενο» διότι είναι η πρώτη φορά όπως σημειώθηκε από πολιτικούς και δημοσιογράφους που στο νησί μας ένας ανεξάρτητος υποψήφιος παίρνει τέτοιο ποσοστό σε εκλογές.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Φειδίας, ξεκαθάρισε από τη πρώτη στιγμή ότι δεν έχει ιδέα από πολιτική και δεν γνωρίζει τίποτα για την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά θα ρωτήσει, θα διαβάσει και θα μάθει.

Ποιος είναι όμως ο Φειδίας Παναγιώτου, που... μάγεψε 71.330 ψηφοφόρους και κέρδισε τον σταυρό προτίμησής τους.

Πρόκειται για 24χρονο από το Μένοικο, γεννημένος το 2000 και είναι γιος παπά, και μέλος πολύτεκνης οικογένειας. Δεν έχει κάποιες σπουδές ή ακαδημαϊκές περγαμηνές.

Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα στο Tik Tok και το Youtube με βίντεο δικής του έμπνευσης γυρίζοντας μάλιστα τον κόσμο σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, αφού έχει ακόλουθους τόσο από Κύπρο όσο και από άλλες χώρες. Πολλά βίντεό του έχουν να κάνουν με στόχους που βάζει - κάποιες φορές και ακραίους - και έχει σκοπό να τους εκπληρώσει.

Ένα από τα βίντεό του που έγιναν viral ήταν τότε, όταν για 3 μήνες περίμενε έξω από τα γραφεία εταιρείας του Elon Musk με σκοπό να... κερδίσει μια αγκαλιά από τον ίδιο, κάτι που στο τέλος κατάφερε.

Τον Ιανουάριο του 2024, φορώντας τρεις γραβάτες ο Φειδίας Παναγιώτου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις Ευρωεκλογές. 

Στην ανακοίνωσή του είπε: «Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως Ευρωβουλευτής για το 2024, σοβαρομιλώ. Είμαι 23 χρονών και ποτέ δεν ψήφισα στη ζωή μου, όταν δεν ασχολούμαστε με τα κοινά και τα πολιτικά, πάντα θα βγαίνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι. Ο σκοπός δεν είναι να βγω εγώ, αλλά ο σκοπός είναι να ασχοληθούν περισσότεροι οι νέοι με την πολιτική».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X