ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παπαδόπουλος: «O Αβέρωφ πήρε χρήματα από Ρώσους ολιγάρχες»

ΔΗΣΥ: «Ας ψάξουν βαθύτερα τις πηγές χρηματοδότησης του υποψηφίου τους»

24news team

«Φωτιές» άναψε η καταγγελία του Δήμαρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, σχετικά με χρηματοδότηση υποψηφίου από Ρώσους ολιγάρχες.

Συγκεκριμένα ο κος Φαίδωνος ανέφερε πως επιτελείο συγκεκριμένου υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας πήρε χρηματοδότηση από Ρώσους ολιγάρχες.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (26/01), στο ΡΙΚ και την «ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» όπου σχολιάζοντας την δήλωση του κου. Φαίδωνος στοχοποίησε τον ΔΗΣΥ και τον Αβέρωφ Νεοφύτου, λέγοντας: «ο μόνος που αποδεδειγμένα έχει πάρει χρήματα από Ρώσους ολιγάρχες είναι ο κος. Νεοφύτου. Στις χρηματοδοτήσεις του Δημοκρατικού Συναγερμού από Ρώσους ολιγάρχες που πήραν διαβατήρια. Είναι δεδομένα, το έχει παραδεχθεί και ο Δημοκρατικός Συναγερμός».

Στους ισχυρισμούς του Νικόλα Παπαδόπουλου απάντησε ο ΔΗΣΥ

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός απάντησε στον Νικόλα Παπαδόπουλο λέγοντας πως: «Ας ψάξουν βαθύτερα τις πηγές χρηματοδότησης του υποψηφίου τους. Εκεί μπορεί να βρουν και τις απαντήσεις στα ερωτήματα που ευλόγως τίθενται».

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ

Ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, εκ μέρους του επιτελείου Νίκου Χριστοδουλίδη, επιτέθηκε σήμερα στον Δημοκρατικό Συναγερμό για δήθεν σχέσεις με Ρώσους ολιγάρχες. Το πρώτο που θέλουμε να επαναλάβουμε είναι πως οι χορηγίες που λαμβάνει η παράταξή μας δημοσιοποιούνται με πάσα λεπτομέρεια όπως προβλέπει ο νόμος. Το δεύτερο είναι πως η κύρια χρηματοδότηση του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Αβέρωφ Νεοφύτου, προέρχεται από την κρατική χορηγία.

Εισηγούμαστε λοιπόν στους ηγέτες του ΔΗΚΟ, της ΕΔΕΚ και της ΔΗΠΑ, να συναντηθούν μαζί με τον υποψήφιό τους - ίσως στα πλαίσια του μηχανισμού επίλυσης των διαφορών - και να αποφασίσουν αν θα επιστρέψουν τα χρήματα που πήραν για τις προεδρικές εκλογές και τα οποία, όπως δήλωσαν, δεν έχουν χρησιμοποιήσει για την εκστρατεία του κ. Χριστοδουλίδη. Και παράλληλα να ενημερώσουν επιτέλους τους πολίτες από που χρηματοδοτείται η ακριβή εκστρατεία τους, αν όχι από την κρατική χορηγία.
Ας ψάξουν βαθύτερα τις πηγές χρηματοδότησης του υποψηφίου τους. Εκεί μπορεί να βρουν και τις απαντήσεις στα ερωτήματα που ευλόγως τίθενται.

 

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X