ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ερντογάν: Οι ροζ περιπέτειες του γαμπρού του που τον εξόργισαν (pic)

Οι φήμες για την πρώην «Miss Τουρκία» και το μαυρισμένο μάτι

24news team

Τα σκάνδαλα και η διαφθορά είναι σε πρώτο πλάνο στην Τουρκία με πρωταγωνιστές, συχνά-πυκνά τόσο τον Τούρκο Πρόεδρο όσο και το στενό οικογενειακό του περιβάλλον.

Ανάμεσα σε αυτά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και οι ροζ περιπέτειες, μία εξ αυτών, μάλιστα, αφορούσε τον αγαπημένο γαμπρό του Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, πρώην Υπ. Ενέργειας, αλλά μετέπειτα και ο εκλεκτός του Νεοσουλτάνου, στο πολυτάραχο Υπ. Οικονομικών.

Σημαντικό να τονιστεί ότι, ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ, είναι παντρεμένος με την κόρη του Ερντογάν, Έρσα Αλμπαϊράκ, από το 2004, με την οποία έχουν αποκτήσει και τέσσερα παιδιά.

Η «πέτρα» του σκανδάλου

Τον γύρο των τουρκικών ΜΜΕ, έκανε το καλοκαίρι του 2019, η φήμη ότι ο πολυαγαπημένος γαμπρός του Ερντογάν, ο οποίος δεν είναι λίγες οι φορές που ειπώθηκε πως ίσως να είναι και ο εκλεκτός διάδοχός του, απάτησε την γυναίκα του, με την πρώην «Miss Τουρκία», Οζγκιέ Ουλουσόι.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διέρρευσε φωτογραφία που έδειχνε τον Αλμπαϊράκ σε γιοτ. Κάποιοι υποστήριζαν ότι το εν λόγω στιγμιότυπο ήταν πραγματικό, ενώ στην αντίπερα όχθη, ορισμένοι αμφέβαλλαν για την αυθεντικότητα, λέγοντας πώς αποτελούσε προϊόν φωτομοντάζ από μία παλαιότερη φωτογραφία, στην οποία δεν είναι η «Miss Τουρκία», αλλά η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Selena Gomez, με τον άντρα της.

Ο Αλμπαϊράκ, μη μπορώντας να μείνει αμέτοχος απέναντι στο γεγονός, έδωσε απαντήσεις, ενώ κατάθεσε και μήνυση, απαιτώντας να αποσυρθούν οι φωτογραφίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χαρακτηριστική ήταν και η ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αφού επέλεξε να ποζάρει με την οικογένειά του σε μια προσπάθεια να δώσει τέλος στις φήμες.

Τον ξυλοκόπησαν οι μπράβοι του Ερντογάν;

Φήμες, που κυριολεκτικά οργίαζαν, ήθελαν τον Τούρκο πρόεδρο εξαγριωμένο, το γεγονός αυτό, μάλιστα, ήρθε να ενισχύσει το μαυρισμένο μάτι του Αλμπαϊράκ, το οποίο, τότε λεγόταν, ότι ήταν αποτέλεσμα ξυλοδαρμού από μπράβους του Ερντογάν. Η επίθεση, όπως αναφερόταν, ήταν τόσο άγρια που τον έστειλε στο νοσοκομείο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Gossip  |  Κοινωνία  |  Media

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση