ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι καταθέσεις, τα δάνεια και τα χωράφια στην Πάφο

Δεν έχει κανένα αυτοκίνητο στο όνομά του

24news team

Το φως της δημοσιότητας είδαν τα Πόθεν Έσχες των μελών της νέας Κυβέρνησης, όπως προβλέπεται από την Νομοθεσία.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στις 11 Απριλίου, στη δήλωσή του για το Πόθεν Έσχες ο Νίκος Χριστοδουλίδης, είναι κάτοχος κατά το ήμισυ οικίας της οικογένειας στο Δάλι, εκτάσεως 549 τ.μ. και αξίας 161.950 ευρώ (εκτιμημένη αξία του 2021) που αποπερατώθηκε το 2013. Επίσης η δήλωση περιλαμβάνει οικόπεδο 602 τ.μ. και αξίας 148.700 ευρώ (εκτιμημένη αξία του 2021) στη Γεροσκήπου, που είναι κληρονομιά από την οικογένειά του.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, έχει δηλώσει τρία χωράφια στη Χούλου και ένα στην Αναρίτα, τα οποία κληρονόμησε από την οικογένειά του.

Στη δήλωση για το Πόθεν Έσχες, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρει επίσης ότι από τις 6 Σεπτεμβρίου του 2022 η οικία του στο Δάλι ενοικιάστηκε έναντι ποσού 3.500 χιλιάδων ευρώ για δύο χρόνια.

Όσον αφορά τα μηχανοκίνητα μεταφορικά μέσα, ο Πρόεδρος δεν έχει κανένα αυτοκίνητο στο όνομά του, ενώ παράλληλα, δεν κατέχει μετοχές σε οποιαδήποτε εταιρεία.

Σε σχέση με τις καταθέσεις του, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης διαθέτει τραπεζικούς λογαριασμούς σε δύο τράπεζες, με το συνολικό ποσό να μην ξεπερνά τις 120 χιλιάδες ευρώ. Στον κοινό του λογαριασμό με τη σύζυγό του, Φιλίππα Καρσερά, στον Οργανισμό Χρηματοδοτήσεως Στέγης, διαθέτει το ποσό των 612,82 ευρώ, ενώ σε δεύτερο κοινό του λογαριασμό, το Προεδρικό ζεύγος έχει καταθέσεις ύψους 99,922,89 ευρώ.

Ο Πρόεδρος αναφέρει επίσης πως έλαβε εφάπαξ ποσό λόγω αποχώρησής του από το αξίωμα του υπουργού, ύψους περίπου 79 χιλιάδων ευρώ, το οποίο εμβαστηκε σε λογαριασμό του στην Ελληνική Τράπεζα.

Όσον αφορά στα δάνεια, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης διαθέτει δύο δάνεια για στεγαστικούς σκοπούς ύψους περίπου 232 χιλιάδων ευρώ.

Δείτε το Πόθεν Έσχες του Νίκου Χριστοδουλίδη ΕΔΩ.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X