ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι followers του Φειδία απέρριψαν την πρόταση Οικολόγων - Το σχόλιο Περδίκη

Εκτός του ευρωψηφοδελτίου του Κινήματος Οικολόγων ο Φειδίας Παναγιώτου

24news team

Ο YouTuber Φειδίας Παναγιώτου μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, «Μεσημέρι και Κάτι», ανέφερε το λόγο για τον οποίο δεν βρισκόταν στο ευρωψηφοδέλτιο των Οικολόγων, το οποίο ανακοινώθηκε το πρωί της Πέμπτης (21/03).

Ο Φειδίας είπε πως ο ίδιος είχει προσεγγίσει τους Οικολόγους και επιβεβαίωσε την πρόταση που έφτασε από τον κ. Περδίκη για συμμετοχή του ιδίου στο ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος. Όπως είπε όμως, δεν ήθελε να αποφασίσει ο ίδιος, αλλά τα άτομα που τον ακολουθούν και τον στηρίζουν, γι’ αυτόν τον λόγο έβαλε το ζήτημα σε ψηφοφορία στον λογαριασμό του στο Tik-Tok.

Συγκεκριμένα, στο poll ψήφισαν 10,000 άτομα και το 70% αποφάσισε να μην ενταχθεί στο ευρωψηφοδέλτιο των Οικολόγων, όπως τόνισε ο Φειδίας Παναγιώτου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η απόφασή του είναι να κατέλθει στις ευρωεκλογές ως ανεξάρτητος.

Πώς σχολίασε την ψηφοφορία Φειδία ο Περδίκης

Ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων, κ. Γιώργος Περδίκης φιλοξενήθηκε την Τετάρτη (20/03) στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» και σχολίασε την απόφαση του Φειδία να προχωρήσει σε δημοσκόπηση στο Tik Tok για το εάν θα αποδεχόταν την πρόταση των Οικολόγων για τις Ευρωεκλογές ή εάν θα κατέβαινε ως ανεξάρτητος.

Ο κ. Περδίκης είπε χαρακτηριστικά, «Ο Φειδίας μετά από αυτή την κίνηση που έκανε να βάλει σε δημοσκόπηση στους φίλους του αν θα είναι υποψήφιος με τους Οικολόγους ή ως ανεξάρτητος, φάνηκε, όπως ήταν και φυσικό εξάλλου, ότι του πρότειναν να είναι ανεξάρτητος. Ο Φειδίας θα συνεχίσει, ήταν καλό αυτό που έκανε να γράφει κόσμο, νεαρούς κυρίως και η απόφαση του είναι αυτή που του είπαν οι followers του».

@fidiaspanayiotou

Οικολόγοι polls

original sound - Fidias Panayiotou
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση