ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Χριστοδουλίδης έδωσε το πράσινο φως για να έρθει ο Σαρφό στην Κύπρο

Τι αποκάλυψε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

24news team

Μια αντιπαράθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανάμεσα στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, Χριστόφορο Τορναρίτη και το στέλεχος του ΔΗΣΥ, Δήμο Γεωργιάδη στάθηκε αφορμή για να αποκαλυφθούν οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν ούτως ώστε, ο Κίνγκσλεϊ Σαρφό, (ποδοσφαιριστής στον ΑΠΟΕΛ - πρώην του Ολυμπιακού) να μπορεί να έρθει στο νησί μας.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού έγραψε πως είχε ζητήσει από τον υπουργό Εσωτερικών να φέρει τον Σαρφό στην Κύπρο, όμως αυτός αρνήθηκε. Έτσι, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού στράφηκε στην βοήθεια του κου Νίκου Χριστοδουλίδη ο οποίος «με ενέργειες αστραπή» έφερε τον Γκανέζο ποδοσφαιριστή στο νησί μας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σαρφό είχε κριθεί ένοχος με 2 χρόνια και 8 μήνες φυλάκιση για υπόθεση βιασμού ενός ανήλικου κοριτσιού στην Σουηδία το 2018.

Αυτούσια η ανάρτηση

Αγαπητέ Δήμο,

Καταλαβαίνω την πίεση που δέχεστε. Εδώ παρακολουθούν ακόμα και τα likes…

Σαν το νέο πολιτικό αίμα τις οικογένειας Γεωργιάδη που πήρε τόσα πολλά από τον Ολυμπιακό συνεχίζεις και να ξέρεις πως στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές θα σε ψηφίσω. Η ζωή κυλά και όλα αλλάζουν.  Αυτά που γράφεις δεν είναι η αλήθεια . Να έρθεις να με συναντήσεις όποτε θέλεις να σου κάνω μαθήματα ανθρωπιάς - συναισθηματικής και πνευματικής παιδείας. Πέρυσι έχοντας την ΠΑΕΕΚ πάλεψες και καλά έκανες να πάει ο Ολυμπιακός δεύτερη κατηγορία αντί η ομάδα σου. 

Το 2018 έναντι 100.000€ αμοιβής φιλοξενήθηκε ο Νίκος Αναστασιάδης στο σωματείο. Εγώ ευτυχώς ήρθα μετά και τα βρήκα, και τον ευχαριστούμε για αυτό.  Το σωματείο μας ζήτησε από τον Κύριο Νουρή να φέρει τον Σαρφό στην Κύπρο αλλά επηρεασμένος από δημοσιεύματα μας απέρριψε το αίτημα. Ευτυχώς πήρα προσωπικά τηλ τον Κύριο Νίκο Χριστοδουλίδη και με ενέργειες αστραπή ήρθε ο Σαρφό στην Κύπρο. Δεν θε εισέλθω σε λεπτομέρειες.  Το σωματείο μας δέχεται τα τελευταία 4 χρόνια εξευτελισμό και επιθέσεις καταστροφής από την ηγεσίας της ΚΟΠ στα γήπεδα και στα τηλεοπτικά δικαιώματα…

Έχω επανειλημμένα ενόχληση για αυτό τον Κύριο Αβέρωφ δεν θα μπω στης λεπτομέρειες. Ο πατέρας σου ο Κλεάνθης τα ξέρει καλύτερα από όλους.  Με βάση αυτές τις συνθήκες και πολλές άλλες ενεργό πάντα για το πως το καλώς νοούμενο του σωματείο μας… Όσο για τον αδελφό μου να τον θυμίσω όταν το 1959 ο Γλαύκος Κληρίδης υποστήριξε τον Μακάρειο έναντι του πατέρα του!!

Σταματάτε να μας ενοχλείτε και να αντλείτε φως από εμάς…

Ψάξετε μέσα σας για τις απαντήσεις;

Η εκδήλωση θα γίνει ως ήταν προγραμματισμένη αλλά λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις προτροπές σας αντί να φέρουμε 4 με 5 χιλιάδες άτομα θα μείνουμε στα 700-800.

Πάντα με Αγάπη

Νεβερσαρεντερ

Το σχετικό σχόλιο

 

 

Η αρχική τοποθέτηση του κου Δήμου Γεωργιάδη ήταν η εξής:

Προς απάντηση της ανάρτησης του Χριστόφορου Τορναρίτη για αναφορές στην οικογένεια μου και τον Νίκο Νουρή αλλά και για το λυπηρό κάλεσμα κομματικοποίησης του ιστορικού μας σωματείου.

Φίλε Χριστόφορε, εμείς δεν εκπροσωπούμε καμία γενιά βολεμένων. Ποτέ δεν διεκδικήσαμε εξουσίες για ανταλλάγματα συμφερόντων και ουδέποτε θα εξυπηρετούσαμε δικά μας συμφέροντα, προσωπικά ή οπαδικά, εις βάρος της κοινωνίας. Ως γνήσιοι Ολυμπιακοί βοηθάμε εκεί που πραγματικά μπορούμε, ουδέποτε όμως θα καταχραστούμε οποιαδήποτε εξουσία του κράτους για να δώσουμε σε κάποιο περισσότερα από όσα δικαιούται έστω και αν αυτός ο κάποιος είναι η μεγάλη μας αγάπη – ο Ολυμπιακός. Ο Χριστόφορος γνωρίζει πως στα πέτρινα χρόνια του Ολυμπιακού η οικογένεια Γεωργιάδη στάθηκε όσο λίγοι δίπλα στο σωματείο μας.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι οι αρχές που μας δίδαξε η ομάδα μας είναι πως οι Ολυμπιακοί είμαστε περήφανοι και δεν ζητάμε ελεημοσύνες – ούτε πολιτικές χάρες. Μάθαμε να ζούμε στα δύσκολα αλλά ποτέ να μην εξαρτόμαστε από πολιτικές ηγεσίες. Ποτέ δεν ψηφίσαμε ούτε στηρίξαμε κάποιον με κίνητρο προσωπικά ή οπαδικά μας συμφέροντα. Ούτως ή αλλιώς, θα ήταν αφελές να ψηφίζαμε πρόεδρο της Δημοκρατίας με οπαδικούς όρους.

Όσο αφορά την σημερινή προεκλογική συγκέντρωση στο σωματείο μας με καλεσμένο τον υποψήφιο για την προεδρία Νίκο Χριστοδουλίδη, η ανακοίνωση του οργανωμένου συνδέσμου της ομάδας μας με καλύπτει απόλυτα. Η κομματικοποίηση του ποδοσφαίρου αποτελεί αγκάθι της κοινωνίας μας εδώ και χρόνια. Θεωρώ καθήκον μας να προστατέψουμε την ομάδα μας, αφήνοντας εκτός τα πολιτικά μας πιστεύω μένοντας έτσι μακριά από πολιτικές διαμάχες που δεν χωράνε στον αθλητισμό και δεν τιμούν το ιστορικό μας σωματείο. Αν στο παρελθόν σταθήκαμε δίπλα σε πολιτικά πρόσωπα που ήταν παραδοσιακά δίπλα στον Ολυμπιακό, αυτό έγινε λόγω στενών προσωπικών σχέσεων αλλά ποτέ ως επίσημος Ολυμπιακός.

Με τον Χριστόφορο και την οικογένεια του μας ενώνουν πολλά, διατηρούμε μια φιλική σχέση εδώ και χρόνια και είμαι σίγουρος πως με καθαρό μυαλό όλα αυτά θα μπουν στο περιθώριο με κοινό στόχο μόνο το καλό της αγαπημένης μας ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X