ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης συνεχίζει τις επαφές του στη Ν. Υόρκη

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμά του

ΚΥΠΕ

Διμερείς συναντήσεις με αξιωματούχους των ΗΠΑ και της Κίνας, καθώς και με τον Πρωθυπουργό του Ιράκ, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων το σημερινό πρόγραμμα των επαφών του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Συνεχίζοντας τις επαφές του στην αμερικανική μεγαλούπολη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα ξεκινήσει το πρόγραμμά του την Πέμπτη, με πρόγευμα εργασίας με τη διευθύνουσα εταίρο της Ernst and Young για την περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής Julie Teigland.

Ακολούθως θα έχει διμερή συνάντηση με τον Κινέζο Αντιπρόεδρο Han Zheng, ενώ αργότερα θα συναντηθεί με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Αμερικανό-Εβραϊκής Επιτροπής Ted Deutch.

Θα ακολουθήσουν χωριστές διμερείς συναντήσεις του με την υπηρεσιακή Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Victoria Nuland, τον Πρωθυπουργό του Ιράκ, Mohammed Al Sudani και τον ΥΠΕΞ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σεΐχη Abdullah bin Zayet Al Nahyan.

Επίσης θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Αντιπρόεδρο της εταιρείας Exxon Τζον Άρντιλ και με αξιωματούχο της εταιρείας CVC Capital.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση