ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Νίκαρος θέλει Χριστοδουλίδη - Ανεβαίνει τα σκαλιά της Πινδάρου ο ΝικΧρι

Καταλυτική θα είναι και η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας

24news team

Γράφει Στέλιος Ξιουρής

Όσον αφορά την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ανεβαίνει αύριο πρωί τα σκαλιά της Πινδάρου, και θα επιχειρήσει να πάρει την στήριξη του ΔΗΣΥ.

Αν και πικραμένος ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ από την πίεση των Συναγερμικών ενδεχομένως να πετύχει και αναστροφή των δεδομένων και να πορευτεί προς τον Χριστοδουλίδη. Καταλυτική θα είναι και η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ που οι πληροφορίες μας λένε ότι θα ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕΙ προς Χριστοδουλίδη.

Προφανώς θα τοποθετηθούν και άλλα στελέχη του ΔΗΣΥ υπέρ Χριστοδουλίδη στην αυριανή συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος.

Από πλευράς του ο κος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς σχετικά, απάντησε: «Έχω μιλήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ανταλλάξαμε κάποιες απόψεις, μιλήσαμε για το αποτέλεσμα των εκλογών», όσον αφορά για το αν όντως ο Πρόεδρος ζήτησε από τον Αβέρωφ Νεοφύτου να στηρίξει ανοικτά την δική του υποψηφιότητα ο κος Χριστοδουλίδης είπε ότι από την στιγμή που δεν έχει μια τέτοια ενημέρωση δεν μπορεί ούτε να επιβεβαιώσει αλλά ούτε και να διαψεύσει. 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση