ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Υφυπουργείο Πολιτισμού

Νέα καθήκοντα για τον τραγουδιστή

24news team

Το Υφυπουργείο Πολιτισμού αναλαμβάνει ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης, μετά την απόφαση του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Βιογραφικό

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1979. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική, η οποία ήταν η μεγάλη του αγάπη. Η ενασχόλησή του με αυτή έδινε ιδιαίτερο νόημα στη ζωή του, κι έτσι οι γονείς του αποφάσισαν να τον στείλουν στη Μουσική Ακαδημία του Λονδίνου, όπου απέκτησε πτυχίο πιάνου, κιθάρας και ανωτέρων θεωρητικών μαθημάτων. Με τις πολύ καλές σπουδές και με το ιδιαίτερο ταλέντο που τον διακρίνει επιστρέφει στην Κύπρο, όπου ασχολείται πλέον επαγγελματικά με τη μουσική και δίνει άλλο χρώμα στη νυχτερινή ζωή.

Το 1995 κυκλοφορεί ο δίσκος “Σενάριο”, ενώ δύο χρόνια αργότερα μπαίνει στο στούντιο ξανά και ηχογραφεί τον δίσκο με τίτλο “Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδά Δώρο Γεωργιάδη”, ο οποίος γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία στην Κύπρο. Το 1998 έρχεται ο δίσκος “Επαφή”. Και οι τρεις γίνονται πλατινένιοι και το κοινό αρχίζει να τον θαυμάζει και να τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα. Μάλιστα, το 1998 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εκπροσωπεί την Κύπρο στη Eurovision, με το τραγούδι “Γέννεσις”, δικής του σύνθεσης.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση