ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Γιώργος Σολωμού νέος γενικός γραμματέας του ΔΗΚΟ

Ο κ. Σολωμού φέρεται να προηγείται σε όλες τις επαρχίες έναντι των ανθυποψηφίων του Αντώνη Σιβιτανίδη, και Ολύμπιου Χριστοφή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

*Της Οριάνας Παπαντωνίου

Ο Γιώργος Σολωμού είναι ο νέος γενικός γραμματέας του ΔΗΚΟ μετά τη σημερινή εκλογική διαδικασία στο πλαίσιο του Παγκύπριου Συνεδρίου του Κόμματος.

Ο κ. Σολωμού φέρεται να προηγείται σε όλες τις επαρχίες έναντι των ανθυποψηφίων του Αντώνη Σιβιτανίδη, και Ολύμπιου Χριστοφή.

Σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογών, το παγκύπριο ποσοστό προσέλευσης ανήλθε στο 35,3% το οποίο αντιστοιχεί σε 7,395 μέλη από το σύνολο των 20.977 εγγεγραμμένων στο Κεντρικό Μητρώο Μελών του κόμματος. Πρόεδρος του ΔΗΚΟ επανεξελέγη ο Νικόλας Παπαδόπουλος χωρίς ανθυποψήφιο, στη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου επανεξελέγη η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου και αυτή άνευ ανθυποψηφίου ενώ στη θέση του Γενικού Οργανωτικού επανεξελέγη ο Φύτος Κωνσταντίνου επίσης χωρίς να υπάρχει ανθυποψήφιος. Τις θέσεις των τριών Αντιπροέδρων διεκδικούν οι Μιχάλης Δαμιανού, Ανδρέας Μιχαηλίδης, Χρύσανθος Σαββίδης και Νεόφυτος Χαραλαμπίδης.

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση