ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νίκος Αναστασιάδης: «Ήμουν και παραμένω Πρόεδρος της Δημοκρατίας προερχόμενος από τον ΔΗΣΥ»

«Ουδέποτε άλλαξα την ιδεολογική μου ταυτότητα», αναφέρει ο Πρόεδρος της ΚΔ

Σε δηλώσεις του, ο κ. Νίκος Αναστασιάδης, ανέφερε πως «Ήμουν και παραμένω Πρόεδρος της Δημοκρατίας προερχόμενος από τον ΔΗΣΥ». ενώ παράλληλα είπε, «Ουδέποτε άλλαξα την ιδεολογική μου ταυτότητα», τονίζοντας όμως την ανεξάρτητη συμπεριφορά που επέδειξε επί διακυβερνήσεως του.

Αυτούσιες οι δηλώσεις του Προέδρου:

Ήμουν και παραμένω Πρόεδρος της Δημοκρατίας προερχόμενος από το Δημοκρατικό Συναγερμό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος σημείωσε πως ουδέποτε άλλαξε την ιδεολογική του ταυτότητα.

Κληθείς, μετά την επίσκεψη στο Μακάρειο Νοσοκομείο, να σχολιάσει κριτική από κόμματα της αντιπολίτευσης ότι λειτουργεί ως κομματάρχης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι εκείνο που απέδειξε είναι την απόλυτα ανεξάρτητη συμπεριφορά του απέναντι σε όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα πού ιδεολογικά ανήκουν.

«Ήμουν και παραμένω Πρόεδρος της Δημοκρατίας προερχόμενος από τον ΔΗΣΥ. Ουδέποτε άλλαξα την ιδεολογική μου ταυτότητα. Όμως, εκείνο που απέδειξα είναι την απόλυτα ανεξάρτητη συμπεριφορά μου απέναντι σε όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα πού ιδεολογικά ανήκουν», είπε.

Συμπλήρωσε πως αυτό το απέδειξε με διορισμούς σε θέσεις κλειδιά, ανθρώπων που δεν ανήκαν στον ΔΗΣΥ, όπως έκανε και στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Πρόσθεσε ακόμα ότι έτσι πολιτεύτηκε, έτσι θα συνεχίσει να πολιτεύεται, αλλά και δεν επιτρέπει σε κανένα να του υπαγορεύει ότι πρέπει να παραιτηθεί από την ιδεολογική του ταυτότητα ή να αποδέχεται από το πρωί μέχρι το βράδυ κατηγορίες, που φτάνουν στο σημείο των ύβρεων, της κατά πολύ υπέρβασης του πολιτικού ήθους, και να σιωπά, γιατί ενδεχόμενα θα χαρακτηριζόταν ως κομματάρχης.

«Δεν υπήρξα ποτέ από της εκλογής μου μέχρι σήμερα ή συμπεριφέρθηκα κατά τρόπο, που να δώσω σε οποιονδήποτε αφορμή να ισχυριστεί κάτι ανάλογο», κατέληξε ο Πρόεδρος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X