ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα έκκληση του Πρόεδρου: «Γνωρίζω ότι τα μέτρα έχουν δημιουργήσει κόπωση»

Δείτε την ανάρτησή του

24news team

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων που λήφθηκαν κατά του κορωνοϊού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θέλησε να τοποθετηθεί μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, για να απευθύνει για ακόμη μια φορά έκκληση προς τους πολίτες.

Ο Πρόεδρος αναφέρει ότι γνωρίζει για την κόπωση που έχουν δημιουργήσει τα περιοριστικά μέτρα και ότι αυτά επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, ωστόσο όπως επισημαίνει, πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι ο αόρατος εχθρός συνεχίζει να βρίσκεται και να εξαπλώνεται ανάμεσά μας.

Δείτε πιο κάτω την ανάρτησή του:

Γνωρίζω ότι τα μέτρα που συνεχίζουμε να λαμβάνουμε για περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού, έχουν δημιουργήσει κόπωση σε μια μερίδα των πολιτών και επηρεάζουν την καθημερινότητα του συνόλου.

Ωστόσο, πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι ο αόρατος εχθρός συνεχίζει να βρίσκεται και να εξαπλώνεται ανάμεσά μας. Απευθύνω για ακόμη μια φορά έκκληση στον κάθε ένα και στην κάθε μία από εσάς προσωπικά: Τηρήστε με αυστηρότητα τα προστατευτικά μέτρα, αποφύγετε τις άσκοπες συναθροίσεις. Μόνο έτσι θα πετύχουμε την αναχαίτηση της πανδημίας, μόνο έτσι θα προστατέψουμε τον εαυτό μας, την οικογένειά μας, τους συναδέλφους μας, τους αγαπημένους μας. Μόνο έτσι θα προστατευτούμε και θα προστατεύσουμε το κοινωνικό σύνολο. Και είμαι βέβαιος, ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και σε αυτή τη μάχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Αναβάλλεται η συνεδρία του Υπ. Συμβουλίου

Σε lockdown η κυβέρνηση

Ο Υπουργός Γεωργίας Κώστας Καδής και δύο τουλάχιστον συνεργάτες του έχουν διαγνωστεί θετικοί στον covid -19
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ