ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Να διερευνηθούν οι καταγγελίες για παρέμβαση Αβέρωφ στην παροχή χορηγίας»

Ανακοινώσεις κομμάτων για όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Αιχμές»

ΚΥΠΕ

Οι χτεσινές καταγγελίες του κινήματος Ενεργοί Πολίτες-Ενωμένοι Κύπριοι Κυνηγοί, στη διάρκεια της εκπομπής ΑΙΧΜΕΣ του OMEGA (12/1/2023) για παρεμβάσεις του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου στην παροχή κρατικής χορηγίας προς το εν λόγω κίνημα, είναι ιδιαιτέρως σοβαρές και πρωτοφανείς. Σε ανακοίνωσή της και η ΕΔΕΚ, υποστηρίζει πως οι αναφορές είναι πολύ σοβαρές και χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης αλλά και απόλυτης διευκρίνησης.

Ανακοίνωση ΕΔΕΚ

Οι αναφορές είναι πολύ σοβαρές και χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης και απόλυτης διευκρίνησης

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής «Αιχμές» στο τηλεοπτικό κανάλι Omega, έγινε αναφορά σε ενδεχόμενη παρέμβαση του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού για εξασφάλιση κρατικής χορηγίας στο κίνημα Ενεργοί Πολίτες – Ενωμένοι Κύπριοι Κυνηγοί με αντάλλαγμα την στήριξη της υποψηφιότητάς του.

Οι αναφορές είναι πολύ σοβαρές και χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης αλλά και απόλυτης διευκρίνησης.

Ανακοίνωση ΔΗΚΟ

Να διερευνηθούν άμεσα οι καταγγελίες

Οι χτεσινές καταγγελίες του κινήματος Ενεργοί Πολίτες-Ενωμένοι Κύπριοι Κυνηγοί, στη διάρκεια της εκπομπής ΑΙΧΜΕΣ του OMEGA (12/1/2023) για παρεμβάσεις του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου στην παροχή κρατικής χορηγίας προς το εν λόγω κίνημα, είναι ιδιαιτέρως σοβαρές και πρωτοφανείς.

Με βάση τις καταγγελίες, ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, χωρίς να έχει οποιαδήποτε αρμοδιότητα, παρενέβηκε απροκάλυπτα στη διάθεση δημόσιου χρήματος και μάλιστα για εξυπηρέτηση των προεκλογικών σκοπιμοτήτων του.

Αυτές οι σοβαρές καταγγελίες θα πρέπει να διερευνηθούν άμεσα και καλούμε όλους τους αρμόδιους θεσμούς να προχωρήσουν σε διερεύνηση.

Γραφείο Τύπου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση