ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντόρος με ανάρτηση της τέως υπ. Δικαιοσύνης - Ξεκαθάρισε η ίδια

Δείτε την ανάρτησή της

24news team

Η τέως υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Άννα Κουκκίδου-Προκοπίου, προχώρησε σε μια ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που πολλοί έσπευσαν να συνδέσουν με την αποχώρησή της από το κυβερνητικό σχήμα και την αντικατάστασή της από τον κύριο Μάριο Χαρτσιώτη.

Συγκεκριμένα, η κα Κουκκίδου-Προκοπίου ανέβασε λόγια του Κρίστοφερ Χίτσενς και ανάμεσα σε άλλα αναφέρει: «Ποτέ μην είσαι θεατής της αδικίας ή της βλακείας…».

Αυτούσια η ανάρτηση:

 

Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε, η τέως υπουργός Δικαιοσύνης, με νέα ανάρτησή της θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η προηγούμενη δημοσίευσή της δεν έχει σχέση με τον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Αυτούσια η ανάρτηση:

«Αντιλαμβάνομαι ότι η επιστροφή στο προηγούμενο cover page μου, με τα λόγια του Christopher Hitchens, που το είχα αναρτημένο πριν υπουργοποιηθώ, δημιούργησε αδίκως συνειρμούς. Καμία σχέση με τον πρόσφατο ανασχηματισμό».

Να σημειωθεί πως, η απερχόμενη υπουργός κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του χαρτοφυλακίου τόνισε, ανάμεσα σε άλλα, πως νιώθει άνετα με τη συνείδησή της γιατί επιτέλεσε το έργο που της ανατέθηκε με όλες της τις δυνάμεις.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση