ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή είναι η νέα ηγεσία του ΔΗΣΥ

Ψήφισαν συνολικά 17,126 Συναγερμικοί

24news team

17,126 Συναγερμικοί προσήλθαν σήμερα στις κάλπες για την εκλογή των προσώπων της νέας ηγεσίας του κόμματος.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 9 το πρωί και έκλεισαν στις 6 το απόγευμα, σε 78 εκλογικά κέντρα σε Κύπρο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λονδίνο.

Νέος αναπληρωτής Πρόεδρος του κόμματος εξελέγη ο Ευθύμιος Δίπλαρος, ενώ στη θέση των Αντιπροέδρων εξελέγησαν οι Μάριος Πελεκάνος, Σάβια Ορφανίδου και Γιώργος Κάρουλλας. Τα αποτελέσματα για τα 25 μέλη του Πολιτικού Γραφείου θα ανακοινωθούν την Κυριακή 7 Μαΐου.

Η τελική καταμέτρηση ψήφων

 

E. Δίπλαρος: Η πορεία ανασυγκρότησης του κόμματος ξεκινάει

Ξεκινάει η πορεία ανασυγκρότησης του ΔΗΣΥ, ανέφερε ο Ευθύμιος Δίπλαρος, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την εκλογή του στη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του κόμματος.

«Η πορεία ανασυγκρότησης του κόμματος ξεκινάει. Σ' αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, όλοι μαζί συνεχίζουμε δυνατά για να είναι ο @DISY1976 και πάλι πρωταγωνιστής. Αυτήν τη μεγάλη νίκη την αφιερώνω σε σένα αγαπημένε μου πατέρα που πλέον δεν είσαι μαζί μας..

Ένα τεράστιο και μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξή σας»

Τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου διεκδίκησαν επίσης οι Μιχάλης Σοφοκλέους και Σωτήρης Σαμψών.

Συγχαρητήριο μήνυμα Μιχάλη Σοφοκλέους στον Ευθύμιο Δίπλαρο

 «Έχω επικοινωνήσει με τον Ευθύμιο Δίπλαρο και τον έχω συγχαρεί για την εκλογή του στη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου.Εύχομαι ο Δημοκρατικός Συναγερμός να εκπληρώσει επάξια την αποστολή του κάτω από τη νέα του ηγεσία»

Σύμφωνα με πληροφορίες της Kαθημερινής, ο κ. Δίπλαρος συγκέντρωσε 7,331 ψήφους, ο κ. Σοφοκλέους 5,677 και ο κ Σαμψών 2,081.

Προβάδισμα Πελεκάνου για τις θέσεις Αντιπροέδρων

Για τις θέσεις των τριών Αντιπροέδρων, με καταμετρημένο το 58%, φαίνεται να προηγείται ο Μάριος Πελεκάνος.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Σάβια Ορφανίδου ενώ για την τρίτη θέση δίνουν μάχη Φωτεινή Τσιρίδου και Γιώργος Κάρουλλας.

Τις θέσεις διεκδικούν επτά υποψήφιοι. Ο Ονησίφορος Ιορδάνους, ο Γιώργος Κάρουλας, η Ξένια Κωνσταντίνου, ο Μιχάλης Μιχαήλ, η Σάβια Ορφανίδου, ο Μάριος Πελεκάνος και η Φωτεινή Τσιρίδου.

Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώνεται με την ανάδειξη των 25 μελών του Πολιτικού Γραφείου όπου γίνεται με ενιαία εκλογή κατά την οποία κάθε μέλος δικαιούται να ψηφίσει από 13 μέχρι 25 υποψήφιους/ες. Τα αποτελέσματα για τα συγκεκριμένα μέλη θα ανακοινωθούν την Κυριακή 7 Μαΐου.

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου κ. Ονούφριου Κουλλά για ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας

Η σημερινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των υπολοίπων μελών της ηγεσίας και των 25 εκλελεγμένων μελών του Πολιτικού Γραφείου, έχει ολοκληρωθεί κανονικά. Ψήφισαν συνολικά 17.126 μέλη. Η διαδικασία της καταμέτρησης έχει ξεκινήσει ήδη στα κατά τόπους εκλογικά κέντρα και ήδη καταφτάνουν στα κεντρικά γραφεία τα πρώτα αποτελέσματα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι εργάστηκαν για να έχουμε αυτή την τέλεια εκλογική διαδικασία.

Όλη αυτή η κινητοποίηση χιλιάδων στελεχών και μελών σε όλη την Κύπρο, το τελευταίο χρονικό διάστημα, μας γεμίζει με αισιοδοξία πως ο ΔΗΣΥ είναι και θα παραμείνει η πρωταγωνιστική δύναμη του τόπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση