ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μεταναστευτικό: Το πρόγραμμα του Χριστοδουλίδη στον Λίβανο

Ο Πρόεδρος θα αναχωρήσει το πρωί της 8ης Απριλίου, για τη Βηρυτό, όπου κατά την άφιξη του θα τον υποδεχθεί ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου

Ανακοινώσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί αύριο, 8 Απριλίου, στον Λίβανο, όπου θα έχει συνάντηση με την ηγεσία της Κυβέρνησης της χώρας, με θέμα συζήτησης τις αυξημένες ροές δια θαλάσσης, παράτυπων μεταναστών, κυρίως Σύρων, από τον Λίβανο προς την Κύπρο.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα αναχωρήσει το πρωί της 8ης Απριλίου, για τη Βηρυτό, όπου κατά την άφιξη του θα τον υποδεχθεί ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου κ. Νατζίμπ Μικάτι.

Στη συνέχεια θα μεταβούν στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο, όπου θα γίνει επίσημη τελετή υποδοχής και θα ακολουθήσει κατ΄ιδίαν συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Πρωθυπουργό Μικάτι. Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθούν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου του Λιβάνου, κ. Ναμπίχ Μπερί.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν στη Βηρυτό, οι Υπουργοί Εξωτερικών και Εσωτερικών, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, ο Διοικητής της ΚΥΠ και Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας, ο Επικεφαλής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επιστρέψει στην Κύπρο το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση