ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μα έν παλαβοί σιόρ;» του Παμπορίδη και η απάντηση του Μακάριου Δρουσιώτη

Μοναδικές twitterο-συζητήσεις επί των δηλώσεων Χριστοδουλίδη

Ατάκες που μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό εκσφενδονίζουν πολιτικά και, γενικότερα, δημόσια πρόσωπα μέσω Twitter, κατά καιρούς, ειδικά όταν η επικαιρότητα τους εμπνέει! Ένα άκρως αντιπροσωπευτικό παράδειγμα, είναι η συζήτηση που άναψε από ένα σχόλιο του τέως Υπουργού Υγείας, Γιώργου Παμπορίδη, επί δηλώσεων του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Χριστοδουλίδη. Το σχόλιο κοινοποίησε ο τέως ειδικός συνεργάτης του ΠτΔ, Μακάριος Δρουσιώτης και τα σχόλια έδωσαν και πήραν.

Αρχικά, ο κος Παμπορίδης, κοινοποίησε ένα δημοσίευμα με τίτλο «Χριστοδουλίδης: Η Άγκυρα επιχειρεί να διαβρώσει την εσωτερική ενότητα της Κύπρου», σχολιάζοντας ως εξής: «Μα έν' παλαβοί σιόρ; Έτσι «αρραγές» μέτωπο διαβρώνεται;»...

Ακολούθως, ο Μακάριος Δρουσιώτης, κάνοντας κοινοποίηση αυτήν του κου Παμπορίδη, γράφοντας πως ο Νίκος Χριστοδουλίδης, εκτός που "καλό παιδί", εν τζαι καλός Χριστιανός, δεν λαλεί ποτέ ψέματα, δεν άκουσε τίποτε για τα δύο κράτη: Ούτε για τη μελέτη διχοτόμησης της ΑΟΖ: Εν δυνατόν:»:

Κάτω από το σχόλιο του κου Δρουσιώτη, «άναψε» η συζήτηση μεταξύ Παμπορίδη και ενός χρήστη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης:

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση