ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναστασιάδης προς Δρουσιώτη: Απολογηθείτε και αποσύρετε τα βιβλία

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο Μακάριος Δρουσιώτης

24news team

«Ο τέως πρόεδρος, δια των δικηγόρων του, αξιώνει απόσυρση των βιβλίων μου, απολογία και αποζημιώσεις», αναφέρει σε ανάρτησή του ο συγγραφέας του βιβλίου «Κράτος Μαφία» Μακάριος Δρουσιώτης, με τον ίδιο να συνδέει τις αξιώσεις του πρώην προέδρου με την πιθανή έναρξη ερευνών εναντίων του Νίκου Αναστασιάδη.

Η ανάρτηση του συγγραφέα

Τις επόμενες μέρες αρχίζει η έρευνα από την Αρχή Κατά της Διαφθοράς για τα όσα αποκαλύπτονται στο βιβλίο μου «Κράτος Μαφία» και αφορούν τα έργα και τις ημέρες του τέως προέδρου κ. Αναστασιάδη.

Τις παραμονές της έναρξης της έρευνας έλαβα επιστολή από το δικηγορικό γραφείο Άντη Τριανταφυλλίδη, το οποίο μαζί με το γραφείο Θεόδωρου Οικονόμου, εκπροσωπούν τον κ. Αναστασιάδη. Ο τέως πρόεδρος, δια των δικηγόρων του, αξιώνει απόσυρση των βιβλίων μου, απολογία και αποζημιώσεις!

Ασφαλώς και απορρίπτω τα αιτήματα του για τους ακόλουθους λόγους:

Τα όσα έγραψα είναι αληθή γεγονότα ή/και σχόλια.

Ήταν καθήκον και υποχρέωση μου να αποκαλύψω οτιδήποτε περιήλθε σε γνώση μου για θέματα διαφθοράς.

Το κράτος δικαίου είναι στις προτεραιότητες της ΕΕ στην οποία, ευτυχώς, η Κύπρος είναι κράτος μέλος.

θεωρώ την κίνηση αυτή του τέως Προέδρου ως προσπάθεια εκφοβισμού μου, ενόψει της επικείμενης έρευνας από την Αρχή Κατά της Διαφθοράς.

Δεν υπάρχει τίποτε που μπορεί να με εκφοβίσει. Ανυπομονώ να κληθώ ενώπιον Αρχής για να τεκμηριώσω όσα καταγράφω στο βιβλίο μου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X