ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λαοθάλασσα στην τελική προεκλογική του Αβέρωφ στη Λεμεσό (pics,vid)

Με χειροκροτήματα και ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι ψηφοφόροι του Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

24news team

Σε πανηγυρικό κλίμα έδωσαν το παρών τους χιλιάδες πολίτες στην τελική προεκλογική συγκέντρωση του Αβέρωφ Νεοφύτου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (30/1) στη Λεμεσό.

«Το ποτάμι ξεκίνησε και φούσκωσε στο Παραλίμνι και στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, έγινε χείμαρρος στην Πάφο και στη Λάρνακα και σήμερα, στο διαμάντι της ανατολικής Μεσογείου, στη Λεμεσό, γίνεται πλημμύρα», είπε στους παρευρισκόμενους ο Αβέρωφ Νεοφύτου, ανεβαίνοντας στο βήμα.

«Στόχος μας δεν είναι απλά να περάσουμε. Στόχος μας είναι ο θρίαμβος, η πρωτιά στον πρώτο γύρο και η Προεδρία στον δεύτερο και θα τα καταφέρουμε γιατί έχουμε ψυχή, έχουμε πιστεύω, έχουμε συνείδηση, έχουμε αρχές», συμπλήρωσε.

 

Στο βήμα ανέβηκε και η Αθηνά Κυριακίδου πρώην βουλεύτρια του ΔΗΚΟ και μία από τις 100 προσωπικότητες που συνυπόγραψαν την υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου, στηρίζοντας τον υποψήφιο με θερμά λόγια. 

Με χειροκροτήματα και ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι ψηφοφόροι του Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε στις μεταρρυθμίσεις της δεκαετίες και διερωτήθηκε τι επιδιώκουν να αλλάξουν όσοι μιλούν για αλλαγή. «Είχαν κάποιοι το θράσος να ισχυρίζονται ότι ο Αναστασιάδης ξεγράφει την ιστορία του. Δεν έμαθα να διαγράφω, έμαθα να γράφω ιστορία και την ιστορία την έγραψα με τον Δημοκρατικό Συναγερμό και θα ξαναγράψουμε ιστορία γιατί αυτό απαιτεί η πατρίδα μας, αυτό απαιτούν οι αξίες και οι ιδέες μας», υποστήριξε.

 

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης κάλεσε, επίσης, τον κόσμο του Συναγερμού να μην εχθρεύεται όσους «αλληθώρισαν προς στιγμή» στηρίζοντας άλλο υποψήφιο και ανέφερε ότι «θα δουν και πάλι το φως, θα κοιτάξουν μπροστά και θα κατανοήσουν ότι τα πειράματα δεν είναι γι’ αυτές τις κρίσιμες ώρες», ενώ υπενθύμισε ότι σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, διαψεύστηκαν οι δημοσκοπήσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X