ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατάντια! Συναγερμικοί απειλούν Αναστασιάδη

Σε εγρήγορση οι Αρχές - Φόβοι για επεισόδια

24news team

Η αποτυχία του Αβέρωφ Νεοφύτου να περάσει στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών προκάλεσε απογοήτευση και δυσαρέσκεια στους φίλους του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Έπειτα από συναντήσεις και εκατέρωθεν συζητήσεις με τους Νίκο Χριστοδουλίδη και Ανδρέα Μαυρογιάννη το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ θα συνέλθει για να πάρει απόφαση για το πώς θα πορευτεί την προσεχή Κυριακή.

Το κλίμα ωστόσο στην Πινδάρου, είναι τεταμένο αφού στο στόχαστρο ορισμένων υποστηρικτών του κόμματος έχει μπει ο Νίκος Αναστασιάδης. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας φαίνεται να ασκεί πίεση προς πάσα κατεύθυνση για ανοικτή στήριξη Νίκου Χριστοδουλίδη, κάτι που προκάλεσε την έντονη δυσφορία ορισμένων εντός κόμματος. Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, υπάρχουν φόβοι για επεισόδια, με τις Αρχές να είναι σε εγρήγορση.

Το λες και κατάντια το όλο σκηνικό, κυρίως αν ανατρέξει κανείς σε προεκλογικές δηλώσεις εκ μέρους του Προέδρου του Κόμματος, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος συχνά-πυκνά σε ομιλίες του έβαζε μπροστάρη τον Αναστασιάδη για να μπορέσει να συσπειρώσει τον κόσμο του ΔΗΣΥ.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X