ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατά μέτωπο επίθεση Νικόλα σε ΠτΔ: «Υπεύθυνος για διαφθορά και σκάνδαλα»

Σκληρή γλώσσα εναντίον του ΠτΔ χρησιμοποιεί ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ

Εκτόξευσε πυρά κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας ο Νικόλας Παπαδόπουλος, υποδεικνύοντας τον ως τον υπεύθυνο για την διαφθορά και τα σκάνδαλα στο νησί.

Σε γραπτή δήλωσή του με την οποία απαντά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σημειώνει μάλιστα ότι ο Νίκος Αναστασιάδης «θεωρεί τοξική την αυτονόητη απαίτηση της κοινωνίας για έλεγχο και κάθαρση και πολιτική σκοπιμότητα τη διεκδίκηση τους».

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, μιλά για συμπεριφορά αλαζονείας και έπαρσης από τον Νίκο Αναστασιάδη, ενώ αναφέρεται και στα «αλληλομαχαιρώματα των υπουργών του», υπονοώντας την ανταλλαγή μηνυμάτων του τέως ΥΠΕΣ, Σωκράτη Χάσικου, με τον τέως ΥΠΟΙΚ Χάρη Γεωργιάδη, στο Twitter (Δες ΕΔΩ).

Αυτούσια η γραπτή δήλωση του Νικόλα Παπαδόπουλου

Απάντηση στον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Ο Νίκος Αναστασιάδης, υπεύθυνος για τη διαφθορά και τα σκάνδαλα, θεωρεί τοξική την αυτονόητη απαίτηση της κοινωνίας για έλεγχο και κάθαρση και πολιτική σκοπιμότητα τη διεκδίκηση τους.
Θεωρεί άσχετη με τον προϋπολογισμό την απώλεια εκατομμυρίων ευρώ από το κράτος.
Θεωρεί πως τα αλληλομαχαιρώματα των υπουργών του μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου είναι αποκύημα της φαντασίας των πολιτών.
Συνεχίζει ακάθεκτος με την αλαζονεία και την έπαρση που τον χαρακτηρίζουν, τη συγκάλυψη του μεγαλύτερου σκανδάλου στην ιστορία της κυπριακής δημοκρατίας.
Δυστυχώς, με την άδεια των κομμάτων που εξουδετέρωσαν την πίεση που όφειλε να ασκεί η Βουλή των Αντιπροσώπων.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχίζει να διχάζει τον λαό.
Η κοινωνία συνεχίζει να ζητά κάθαρση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X